Οι “εμπορικοί” Γιαννούλης και Λημνιός και οι κυοφορούμενες προτάσεις από την Ευρώπη

Από sfina.gr : Οι πιο “εμπορικοί” Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι ο Γιαννούλης και ο Λημνιός.
Πηγή: sfina.gr
Οι “εμπορικοί” Γιαννούλης και Λημνιός και οι κυοφορούμενες προτάσεις από την Ευρώπη

Η απουσία των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ αναπληρώνεται από τις συμμετοχές τους στη Εθνική και την καθιέρωσή τους με τα γαλανόλευκα.

Ο Λημνιός ήταν η αφετηρία του πρώτου γκολ της Εθνικής στη χθεσινή νίκη με την Βοσνία και ο Γιαννούλης έπαιξε όλο το 90λεπτο και ήταν όπως συνήθως από τους διακριθέντες.

Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αποτελούν βαρόμετρο και πρωταγωνιστές στους αγώνες του ΠΑΟΚ, Ήδη τους περιτριγυρίζουν πολλοί Έλληνες και ξένοι μάνατζερ και θεωρείται βέβαιο ότι θα φτάσουν στα γραφεία της Τούμπας τον χειμώνα προτάσεις για την αγορά τους από την Ευρώπη.

Η οικογένεια Σαββίδη πολύ δύσκολα θα ενδώσει, όσο μεγάλο κι αν είναι το προσφερόμενο αντίτιμο γιατί οι δύο νεαροί θεωρούνται η βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος.

Εκτός κι αν βρεθούν ομάδες που πληρώσουν τις δυσθεώρητες ρήτρες τους (15 εκατ. για τον Λημνιό και 10 εκατ. για τον Γιαννούλη) και οι δύο παίκτες συμφωνήσουν να φύγουν, κάτι που είναι δύσκολο, αφού θέλουν να κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ.

Εκτός κι αν η πρόταση προέλθει από ευρωπαϊκό σύλλογο γνωστό. Τότε το δέλεαρ και για τους δύο νεαρούς θα είναι πολύ ισχυρό, όπως και το δίλημμα.

Διαβάστε ακόμη...