«Θα είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Η Εύα Χαντάβα ήταν από τις πρωταγωνίστριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στο τουρνουά «Νομίκεια» κατακτώντας την πρώτη θέση με την διεθνή ακραία του Δικεφάλου να αναδεικνύεται MVP.
Πηγή: inpaok.com
«Θα είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ»

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα eurovolley.com καταθέτοντας τις σκέψεις της για τη νέα σεζόν που θα βρει για πρώτη φορά το τμήμα στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού υπάρχουν μεγάλα ονόματα όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που κέρδισαν την άνοδο από την Α2. Δικός μας στόχος είναι να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στη Volleyleague και παιχνίδι με το παιχνίδι να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Ελπίζω πως ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Θήρα και ο Πανναξιακός θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου για να παρακολουθούν τους αγώνες του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα «Νομίκεια»:

«Ήταν ένα δυνατό τουρνουά και ότι έπρεπε για εμάς πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είχαμε δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια. Τουρνουά όπως αυτό που έγινε είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται ιδιαίτερα σε όμορφα νησιά όπως αυτό της Σαντορίνης.

Είναι σημαντικό που κερδίσαμε την πρώτη θέση παρά το γεγονός πως δεν δώσαμε το μάξιμουμ, όπως κάνουμε στις προπονήσεις. Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα».

Για τον τίτλο του MVP που κατέκτησε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και το χρειαζόμουν γιατί πέρασα κάποιες άσχημες στιγμές, αλλά ήταν μία διάκριση που μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Θέλω η ομάδα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μία καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...