«Όμορφη ατμόσφαιρα στην Βέροια»

Από inpaok.com: Η MVP της εβδομάδας, από όλα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, Βάσια Γκάτζιου μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στην ΖΟΡΚ στην Βέροια,
Πηγή: inpaok.com
«Όμορφη ατμόσφαιρα στην Βέροια»

για το τι περιμένουν να δουν στην Σερβία, για το αν θα μπορούσε ο Δικέφαλος να πάρει μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, για τον κόσμο που ήρθε για άλλη μια φορά στο Φιλίππειο, αλλά και το γεγονός πως ανακηρύχθηκε MVP.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην ΖΟΡΚ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Νταμπλούχος Σερβίας. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, με δύο γκολ προβάδισμα, χαρούμενες για αυτό και περιμένουμε το παιχνίδι της Σερβίας. Θα δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε μέχρι τότε και βλέπουμε».

Για το τι περιμένουν από άποψη κόσμου στην Σερβία, μετά την ισχυρή παρουσία φιλάθλων της ΖΟΡΚ στην Βέροια:

«Σίγουρα περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα είναι ένα πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Δική τους έδρα, δικό τους κόσμος. Ελπίζω να έχουμε και εμείς κάποιους φιλάθλους με το μέρος μας, να μας βοηθήσει και ενωμένες θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά, απ' ότι δύο γκολ:

«Εγώ θα μείνω στο γεγονός πως κρατήσαμε το προβάδισμα και ότι δεν μας πέρασαν ποτέ στο σκορ, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και αυτά τα δύο γκολ της διαφοράς, μπορεί να είναι τα δύο γκολ της πρόκρισης».

Για τον κόσμο που στήριξε πολύ στην Βέροια:

«Ήταν πολύ όμορφα και σε αυτό το παιχνίδι, μας στήριξαν οι οπαδοί μας. Μας στηρίζουν κάθε φορά σε αυτό το γήπεδο. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μας το μετέδωσαν, μας έδωσαν θάρρος, θέληση και πάθος».

Για το γεγονός πως ανακηρύχθηκε MVP της εβδομάδας, από όλα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Χάρηκα πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Ναι, ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλω να σας πω ευχαριστώ στους δημοσιογράφους που με ψηφίσατε».

Διαβάστε ακόμη...