“H ομάδα αξίζει συγχαρητήρια γι αυτη τη νίκη”

Από paokday.gr: H Αγνή Ζυγούρα μίλησε στο PAOKDAY  για την κατάκτηση του περσινού ντάμπλ, την πρώτη νίκη που πέτυχαν κόντρα στην ΖORK Jagodina  στην Βέροια και για το δεύτερο παιχνίδι που έρχεται στην Σερβία όπου και θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του  ΕHF Cup.
Πηγή: paokday.gr
“H ομάδα αξίζει συγχαρητήρια γι αυτη τη νίκη”

Aναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιος Παπαντωνίου:

 

Για το περσινό νταμπλ και τη νέα σεζόν: “Η δίκαιη κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε το όραμα που είχε το προπονητικό τιμ και η διοίκηση που διαμόρφωσε το ροστερ της ομάδας. Φέτος λοιπόν, μιας και η ομάδα στο σύνολο της απαρτίζεται πάνω κάτω από τα ίδια πρόσωπα με κάποιες προσθαφαιρεσεις δεν έχει παρά να ακολουθήσει την ίδια τακτική. Ας έχουμε την υγεία μας και θα πάνε όλα καλά.”

Για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την  ΖORK Jagodina:“Η νίκη στη Βέροια κόντρα στην πρωταθλήτρια Σερβίας είναι μεγάλης σημασίας για το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια ομάδα που παίζει τα τελευταία 8 χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια και το πρωτάθλημα της στη Σερβία έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό άρα βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς από την άλλη βρεθήκαμε στην Ευρώπη “χθες” και τα δυνατά παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα ήταν κόντρα στην τουρκικη ομάδα στον πρώτο γύρο του ehf Cup. Οπότε θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας γι αυτό το αποτέλεσμα”

Για τον δεύτερο αγώνα στην Σερβία:Ο αγώνας μέσα στη Σερβία θα είναι πολύ πιο δύσκολος. Είδαμε ότι στη Βέροια ήρθε πούλμαν με κόσμο από τη jagodina. Εκεί το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Επίσης το ροστερ τους είναι πλήρες, έχουν αλλαγή σε κάθε θέση κάτι στο οποίο υστερούμε. Οπότε θα έχουμε να διαχειριστουμε μια έδρα που θα βράζει και την κόπωση. Έχουμε 4 μέρες να δούμε το βίντεο του αγώνα και να προετοιμαστουμε για ότι προκύψει μέσα στο γήπεδο”

Διαβάστε ακόμη...