Επιστροφή και… PAOK TV!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Λαμία (20/10. 18:00), για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1, στο παιχνίδι με το οποίο κάνει… come back στην Τούμπα, μετά από ένα μήνα απουσίας.
Πηγή: thessports.gr
Επιστροφή και… PAOK TV!

Τα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, έδωσαν σκυτάλη στην διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να επιστρέφει… σπίτι, μετά από το παιχνίδι με τον Άρη, και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με την επιστροφή στην δράση επιστρέφει και το PAOK TV, η πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ που αποφάσισε να πορευτεί αυτόνομος, εκμεταλλευόμενος τα δικαιώματα της εικόνας του για τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά από ένα «νεκρό» μήνα, μιας και δεν υπήρχε επίσημο παιχνίδι, το PAOK TV προετοιμάζεται και αυτό για την δική του επιστροφή, αφού θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το παιχνίδι με την ομάδα από την Φθιώτιδα.

Μπορεί το περασμένο διάστημα να μην υπήρχε κάποιος αγώνας, αλλά οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» έτρεχαν το πρότζεκτ του PAOK TV, κυρίως όσον αφορά τα επαγγελματικά πακέτα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι άνθρωποι των νταμπλούχων έχουν αποστείλει σχετικές επιστολές στα καταστήματα που εντοπίστηκαν να μεταδίδουν τον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, χωρίς πρώτα να έχουν προμηθευτεί το επαγγελματικό πακέτο.

Ο Δικέφαλος σε μια κίνηση καλής θέλησης, προσδοκά την συμμόρφωση των παραβατών, και αν κάτι τέτοιο δεν γινόταν θα έπαιρνε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε ότι είχε θετικό αντίκτυπο, αφού παρότι δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, οι πωλήσεις των επαγγελματικών πακέτων παρουσίασαν αυξητική τάση.

Παράλληλα, την Δευτέρα (14/10) ανακοινώθηκε η σχετική κεντρική συμφωνία του PAOK TV με την Ένωση Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κεντρικής Μακεδονίας (δείτε εδώ), με την τιμή του επαγγελματικού πακέτου για τον συγκεκριμένο κλάδο να φτάνει τα 124 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...