Συνεχείς επαφές για την επόμενη μέρα

Από paok24.com:Στο προσκήνιο ο Δεληκώστας, ανοιχτοί «δίαυλοι» και με άλλους τεχνικούς από Ελλάδα και εξωτερικό.
Πηγή: paok24.com
Συνεχείς επαφές για την επόμενη μέρα

Η αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, μετά την παραίτηση του Γιούρι Φιλίποφ που άφησε αιχμές σε δημόσιες τοποθετήσεις του για τα όσα τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή.

Ωστόσο, η ομάδα οφείλει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και αυτό κάνουν οι άνθρωποι τους από την πρώτη στιγμή, με τις επαφές να είναι συνεχείς για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία του Δικεφάλου.

Από την ελληνική αγορά φαίνεται πως το όνομα του Κώστα Δεληκώστα, πρώην τεχνικού του Παμβοχαϊκού, βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα των «ασπρόμαυρων», χωρίς ωστόσο να έχει πραγματοποιηθεί ακόμη κάποιο ουσιαστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόκειται για έναν τεχνικό που και στο παρελθόν έχει προπονήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν και ο άνθρωπος που έφερε τον Ρίτσι στην Ελλάδα για να αναλάβει τον πάγκο του Δικεφάλου.

Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αφού οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαρκείς επαφές και με άλλους τεχνικούς από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά για να καλυφθεί άμεσα το κενό που έχει προκύψει.

Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα, αφού σε λίγες ημέρες η νέα σεζόν ξεκινάει και η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Διαβάστε ακόμη...