Μαουρίσιο: «Θέλω να παίξω. Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο!»

Από thessports.gr:Επιστροφή για τον Ζοζέ Μαουρίσιο στους αγωνιστικούς χώρους, με τον ίδιο να δηλώνει ιδιαίτερα ανυπόμονο να μπει σε ρυθμούς... δράσης, αφήνοντας στην άκρη το θέμα του συμβολαίου του. Ο «Γολγοθάς» του Ζοζέ Μαουρίσιο έφτασε στο τέλος του καθώς εφτά μήνες μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αγωνίστηκε ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος. Το «κομπιούτερ» του ΠΑΟΚ μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε εξαιτίας του τραυματισμού του, για το επίπεδο που βρίσκεται τώρα, τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι.
Πηγή: thessports.gr
Μαουρίσιο: «Θέλω να παίξω. Θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποθεραπεία του: «Έχουν περάσει σχεδόν εφτά μήνες από τον τραυματισμό μου αλλά από την πρώτη μέρα κιόλας δούλεψα πολύ σκληρά με την ομάδα και τους ανθρώπους της.Και μόνος μου έκανα τα πάντα για να φτάσω στο σημείο αυτό .Κάναμε απίστευτη δουλειά με όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να επιστρέψω κανονικά.

Για το επίπεδο ετοιμότητας του: «Νιώθω πολύ καλά και σωματικά και ψυχολογικά.Χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο για να παίξω παιχνίδια.Είχα έξι μήνες να παίξω αλλά τώρα νιώθω πολύ περήφανος για όσα έχω καταφέρει.Είναι θέμα χρόνου να πάρω παιχνίδια και να γίνω ακόμα καλύτερος».

Για τις ατυχίες του ΠΑΟΚ με τον προπονητή και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Αν και ήμουν εκτός ομάδας προσπάθησα να δω όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Μιλούσα και με τους συμπαίκτες μου, τους έδινα συμβουλές, γιατί έστω και εκτός ένιωθα κομμάτι της ομάδας.Ήταν δύσκολο καλοκαίρι δεν καταφέραμε να προκριθούμε ούτε στο Champions League ούτε στο Europa League.Οι παίχτες δεν χαμήλωσαν το κεφάλι συνέχισαν με σκληρή δουλειά. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολο.Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη περίοδο. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τι μας ζητάει ο προπονητής και πως να το καταφέρουμε στο γήπεδο.Μπορούμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο».

Για την επιθετική πλέον φιλοσοφία της ομάδας και το αποτέλεσμα: «Δεν ξέρω αν είμαστε όντως πιο επιθετικοί τώρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Και στις δυο προηγούμενες σεζόν πετύχαμε πολλά γκολ.Σίγουρα υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού.Κάθε προπονητής έχει διαφορετική νοοτροπία και τακτική στο παιχνίδι.Έχουμε έναν νέο προπονητή με νέο σύστημα, με διαφορετική τακτική και στην αρχή ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε.Τώρα τον καταλαβαίνουμε καλύτερα και προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε.Πάντα θέλουμε το καλύτερο να πετυχαίνουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στην άμυνα.Φέτος δεχόμαστε γκολ αλλά πάντα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο είτε να βρούμε την αιτία είτε να επιρρίψουμε σε κάποιον προσωπικά ευθύνες.Νομίζω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης.Γίνονται λάθη που δεν κάναμε στο παρελθόν. Είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, το έχει δει ο προπονητής,δουλεύει αυτός και η ομάδα πάνω σε αυτό.Μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να το ξεπεράσουμε».

Για τη περυσινή επιτυχία του ΠΑΟΚ και τα πλέι οφ: «Νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία με πέρυσι, να παραμείνουμε και φέτος αήττητοι.Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου.Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είναι λογικό όλοι να θέλουν να παίξουν καλά απέναντί μας και να μας νικήσουν. Ο μόνος τρόπος να συνεχίσουμε αήττητοι είναι να δουλέψουμε σκληρά και σίγουρα περισσότερο από τους αντιπάλους μας. Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να κερδίζει ή να μη χάνει παιχνίδια δεν θα έχουν μεγάλη σημασία τα πλέι-οφ γιατί θα έχει ήδη τους βαθμούς που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για το τέλος του συμβολαίου του και το που θα βρίσκεται στη νέα σεζόν: «Δεν έχω σκεφτεί πολύ το ποδοσφαιρικό μέλλον.Ήμουν εκτός για σχεδόν εφτά μήνες και όλο αυτό τον καιρό το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το γόνατό μου,το σώμα μου γιατί ήθελα να είμαι πάλι έτοιμος να παίξω στο ανώτερο επίπεδο.Τώρα το μυαλό μου είναι μόνο στο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο γιατί μου έχει λείψει το συναίσθημα να αγωνίζομαι με την ομάδα και να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου. Κάποια στιγμή ο μάνατζερ μου και η ομάδα θα βρουν το χρόνο να συζητήσουν για το συμβόλαιο μου που εκπνέει».
Πηγή: Arena FM 89,4

Διαβάστε ακόμη...