Αυτοί έφτιαξαν ήδη φάκελο για τον Λημνιό!

Από sfina.gr : Η βελτίωση του Δημήτρη Λημνιού από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι ολοφάνερη και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τζον φαν’τ Σιπ που όχι απλά τον κάλεσε στην Εθνική αλλά τον είχε και στο βασικό σχήμα του αγώνα με την Ιταλία στο «Ολίμπικο».
Πηγή: sfina.gr
Αυτοί έφτιαξαν ήδη φάκελο για τον Λημνιό!

Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου ήταν από τους κορυφαίους της «γαλανόλευκης» κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα» και θα μπορούσε να «γράψει» και μια ασίστ όταν βρήκε τον Κουλούρη αλλά ο φορ της Τουλούζ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντοναρούμα από τα πλάγια.

Στις εξέδρες του «Ολίμπικο» βρέθηκαν δεκάδες σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού ήταν αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλςο της αναμέτρησης. Εκπρόσωποι ιταλικών συλλόγων, ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για τον 22χρονο εξτρέμ και έχει σχηματιστεί ήδη «φάκελος» με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Λημνιός δικαίως έχει πάρει την φανέλα του βασικού στον ΠΑΟΚ στο… σπίτι του, δείχνει ότι έχει διαρκή βελτίωση και αν συνεχίσει έτσι είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον για αυτόν θα αυξηθεί, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του.

Διαβάστε ακόμη...