Νέα διάκριση για Σφιντέρσκι! Ανεβάζει συνεχώς το κασέ του!

Απο sfina.gr: Οι δυο νίκες της Πολωνίας μέσα σε τρεις μέρες απέναντι σε Λετονία (3-0) και Σκόπια (2-0) της έδωσαν και τυπικά το «εισιτήριο» για το EURO 2020 και τα δυο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του ομίλου της αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα.
Πηγή: sfina.gr
Νέα διάκριση για Σφιντέρσκι! Ανεβάζει συνεχώς το κασέ του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, πρόθεση του Γέρζι Μπρέτσεκ είναι για τις δυο αναμετρήσεις του Νοεμβρίου με Ισραήλ εκτός έδρας και Σλοβενία εντός έδρας, να καλέσει παίκτες στην εθνική που μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει ευκαιρίες, αλλά κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν.

Μέσα σε αυτούς φυσικά και βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που διατηρεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα με πέντε γκολ και είναι από τα βαικά στελέχη της εθνικής Ελπίδων της Πολωνίας την τελευταία διετία. Ο Μπρέτσεκ γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του 22χρονου φορ του ΠΑΟΚ, πριν ακόμα πάρει την μεταγραφή του και είναι πολύ πιθανό – από την στιγμή που ήρθε και η μαθηματική πρόκριση – να τον καλέσει για να πάρει το «βάπτισμα του πυρός» για να παίξει σε ένα από τα δυο παιχνίδια των Πολωνών στα προκριματικά.

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι συζητιέται έντονα στην Πολωνία και οι αναφορές στα πολωνικά ΜΜΕ για τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ ολοένα και πληθαίνουν. Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ της εθνικής Πολωνίας, ο Μπρέτσεκ θέλει να δώσει ανάσες σε δυο εκ των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Αρκάντιουζ Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ, για να δει το «ταβάνι» τόσο του επιθετικού των νταμπλούχων Ελλάδας, όσο και του Νταβίντ Κοβνάτσκι της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Διαβάστε ακόμη...