Το χρονοδιάγραμμα επανόδου του Μαουρίσιο στην 11άδα

Από sfina.gr: Ο Ζοσέ Μαουρίσιο θα είναι έτοιμος να επιστρέψει και να μονιμοποιηθεί στην αρχική 11άδα στον εκτός έδρας με τον Βόλο.
Πηγή: sfina.gr
Το χρονοδιάγραμμα επανόδου του Μαουρίσιο στην 11άδα

Προηγήθηκαν οι δύο συμμετοχές του ως αλλαγή στους εκτός έδρας αγώνες με την ΑΕΚ και με τον Αστέρα και θα μεσολαβήσει άλλη μία εκτός απρόοπτου στον Κυριακάτικο αγώνα με την Λαμία στη Τούμπα. Αυτό είναι και το χρονοδιάγραμμα επανόδου του Μαουρίσιο στην 11άδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θεωρεί πολύ πάρα πολύ σημαντική την επιστροφή του Βραζιλιάνου, για την θέση νούμερο 8, που είναι κομβικής σημασίας στο 4-4-2.

Ένα δίδυμο Ντόουγκλας και Μαουρίσιο κρίνεται ως απόλυτα ισορροπημένο και εξαιρετικά ποιοτικό από το τεχνικό τιμ, αν και σ' αυτή την περίπτωση θα βρεθεί στην δύσκολη θέση ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς να αφήσει εκτός 11άδας τον τρομερά συνεπή και σταθερό Γιόζιπ Μίσιτς, που "βγήκε από την ναφλαλίνη" και πρόσφερε πολλά σε ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα για την ομάδα.

Όπως και να χει με την επιστροφή του Μαουρίσιο αυξάνονται οι επιλογές για τον Φερέιρα και ανεβαίνουν τα στάνταρ ποιότητας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, που ήταν φανερά ελλειμματικός στο ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...