Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Μουστακίδης

Από sdna.gr: O πολύπειρος τεχνικός Σάκης Μουστακίδης είναι το Νο1 φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Μουστακίδης

Πέρυσι έφτασε μια ανάσα μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Για διαφόρους λόγους όμως η προφορική του συνεργασία δεν προχώρησε.

Φέτος, όμως όπως όλα δείχνουν ο Θρακιώτης τεχνικός θα είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει ξανά τον Δικέφαλο στους τίτλους.

Ο Σάκης Μουστακίδης, μετά από πολλά χρόνια, δεν βρίσκεται στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που διαδεχθεί τον Γιούρι Φιλίποφ που αποχώρησε σήμερα αιφνιδίως από τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επικοινωνία και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Στο τραπέζι έπεσαν κι άλλα ονόματα Ελλήνων τεχνικών όπως οι Δεληκώστας, Δρίκος, Αρσενιάδης και του Καζάζη, που επίσης είναι ελεύθεροι, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αυτό του Μουστακίδη είναι στην κορυφή της λίστας.

Tέλος, σε ό,τι αφορά τον Γιούρι Φιλίποφ, ο πρώην πια προπονητής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena για να αποχαιρετίσει τους παίκτες, ενώ την ίδια ώρα από το περιβάλλον των Κουβανών αθλητών διαρρέεται ότι το όλο θέμα με τα πειθαρχικά παραπτώματα δεν έχει παρουσιαστεί στη σωστή του διάσταση και σύντομα θα προβούν σε σχετικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε ακόμη...