Αυτή είναι η Μπεσίκτας

Από paok24.com: H Μπεσίκτας έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα προπονηθεί στο Παλατάκι, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Μπεσίκτας

Μπορεί πέρσι και πρόπερσι να μην το πέτυχε, αλλά και φέτος, ο στόχος της στη διοργάνωση, είναι η πρόκριση στο Final Four, κάνοντας και πάλι ένα ρόστερ με μεγάλο μπάτζετ. Πέρσι, από ένα σημείο και μετά, μέσα στη σεζόν, είχε ταλαιπωρηθεί κι αυτή από οικονομικά ζητήματα, όμως και φέτος, έκανε ένα ρόστερ ακριβό.

Ο Θιόντορ μετά την παρουσία του πέρσι στην ΑΕΚ, επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, στη χώρα που τον έμαθαν όλοι στην Ευρώπη, μετά την εξαιρετική σεζόν του με τη Μπάνβιτ.

Ο εκρηκτικός ΜακΚίσιτς, που είχε βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ και παλιότερα, με την Ουσάκ, είναι πλέον στη Μπεσίκτας, την τρίτη του ομάδα στην Τουρκία (είχε παίξει και στη Γκαζιαντέπ).

Ο Γκότσερ που έκανε πέρσι εξαιρετική σεζόν στον Ήφαιστο Λήμνου, μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη, όπως και ο Μαυροβούνιος ψηλός, Τζούρισιτς, που έχει αγωνιστεί σε Ζιελόνα Γκόρα, Βόννη και Οστάνδη.

Στη Μπεσίκτας είναι από φέτος και ο Τζέιμς ΜάκΑντου, γιος του θρυλικού, Μπομπ ΜάκΑντου, μετά την περσινή του παρουσία στην Ιταλία και την Τορίνο

Σε αυτούς, προστίθενται και κάποιο έμπειροι Τούρκοι, όπως οι Μπατούκ, Γιρντζιλί και Σαβάς, ενώ προπονητής, συνεχίζει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος είναι στον πάγκο, από το 2018.

Η Μπεσίκτας, ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας επί της Μπαχτσεσεχίρ (75-80) στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Εφές (68-80), ενώ το περασμένο Σαββατο, έχασε στο γήπεδο της Γαλατασαράι με 74-65.

Διαβάστε ακόμη...