«Το αβαντάζ για το πρωτάθλημα το έχει ο ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του στην Μακάμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ.
Πηγή: thessports.gr
«Το αβαντάζ για το πρωτάθλημα το έχει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εκκίνηση της Μακάμπι: «Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε. Αποτύχαμε στην Ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα είμαστε στην πρώτη θέση. Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο όπως κάθε χρόνο. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Εάν μπορεί η Μακάμπι να κατακτήσει τους τίτλους τόσο εύκολα όπως πέρυσι: «Εάν μπορεί να είναι ο ίδιος ο τρόπος με τον οποίο πετύχαμε τους στόχους μας πέρυσι, δεν μπορώ να το ξέρω. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες. Διεκδικούν και εκείνες το πρωτάθλημα και έχουν στόχους. Επίσης, και με τις άλλες ομάδες από την πέμπτη και κάτω θέση δεν ξέρεις εάν θα περάσεις εύκολα ή όχι. Φαβορί είμαστε, ας μην κρυβόμαστε αλλά για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Εάν τον καλύπτει η Μακάμπι: «Πιστεύω ότι είμαι σε μια ομάδα που είναι η μεγαλύτερη της χώρας. Το πρωτάθλημα δεν είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Ωστόσο, οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι και αυτό με ικανοποιεί. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς πόσο θα είμαι εδώ. Η δική μου δουλειά είναι τέτοια που δεν ξέρεις εάν θα είσαι εδώ τον επόμενο μήνα. Είμαι έτοιμος για όλα».

Τις φήμες για την ανάληψη του πάγκου της εθνικής: «Υπήρξαν κάτι τέτοιες ειδήσεις. Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Ξέρω τι δεν ξέρω. Είναι μεγάλη ευθύνη ο πάγκος της Εθνικής Ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με τις ευθύνες. Δεν είμαι έτοιμος ακόμη. Είναι μια μεγάλη ευθύνη. Το σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις. Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και να μπορείς να είσαι έτοιμος»

Τον Μιλόγιεβιτς: «Είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος ξεκίνησε από χαμηλά, ανέλαβε μια μεγάλη ομάδα στη Σερβία και πάει καλά. Όταν πήγε εκεί ήταν στα χειρότερα της αλλά έχει καταφέρει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει νίκες σε αυτές. Για έναν προπονητή τα νούμερα και τα αποτελέσματα λένε πολλά».

Τη μάχη του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ολυμπιακό: «Σίγουρα αυτές οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Τα πλέι οφ είναι κάτι διαφορετικό. Θα συμβεί για πρώτη φορά. Θα είναι πιο δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει αβαντάζ λόγω του ότι δεν παίζει στην Ευρώπη και μπορεί να κοιτάξει το πρωτάθλημα σε σύγκριση με τον ολυμπιακό που παίζει στο Champions League. Αυτό θα φανεί στο μέλλον όμως. Ο ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει έναν καλό προπονητή, κάτι που έχει αποδείξει. Μπήκε και στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ έχει τους ίδιους παίκτες για τρίτη χρονιά. Έχουν έρθει και κάποιοι νέοι παίκτες στο σύλλογο που μπορούν να βοηθήσουν».

Εάν έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ: «Ο κάθε προπονητής φέρνει κάτι δικό του. Είναι λογικό, είναι ακόμη ξεκίνημα. Χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αποδείξει».

Εάν σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα: «Είμαι καλά εδώ και δε θέλω να προβλέψω κάποια πράγματα. Δεν είναι καλό αυτό για κανέναν προπονητή ή παίκτη. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το 100%».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Διαβάστε ακόμη...