Ερωτηματικό τα τηλεοπτικά του BCL

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή, πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League, με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα να είναι στον... αέρα!
Πηγή: paok24.com
Ερωτηματικό τα τηλεοπτικά του BCL

Τα τρία προηγούμενα χρόνια της διοργάνωσης, η Nova ήταν αυτή που είχε τη συμφωνία με τη FIBA, για τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης, με την EΡΤ να δείχνει live, ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας, την εβδομάδα.

Από φέτος, η Nova, έχει αποσυρθεί από το BCL και ακόμα και μία μέρα πριν το τζάμπολ των ομίλων, κανείς δεν ξέρει αν οι Έλληνες φίλαθλοι, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.

Αυτό που λέγεται, είναι ότι η ΕΡΤ είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη, ωστόσο κάτι τέτοιο είχε εκφραστεί τον περασμένο Μάρτιο, αλλά από τότε εκτός από το χρονικό διάστημα που πέρασε, μεσολάβησε και η αλλαγή της κυβέρνησης, καθώς και η αλλαγή πολιτικής της Δημόσιας Τηλεόρασης, στο κομμάτι των δικαιωμάτων αθλητικών διοργανώσεων...

Αύριο εκτός του ΠΑΟΚ, παίζει το Περιστέρι στην έδρα της Γκαζιαντέπ (19:00), ενώ η ΑΕΚ, υποδέχεται αύριο την Ορτέζ (19:30). Μέχρι στιγμής, κανείς δε γνωρίζει αν τα παιχνίδια αυτά θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, δεν έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οι ίδιες το τηλεοπτικό, καθώς υπάρχει κεντρική διαχείριση...

Διαβάστε ακόμη...