Το… story του τέλους

Από inpaok.com: Σαν… βόμβα έσκασε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας ανάμεσα στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον Γιούρι Φιλίποφ (δείτε εδώ), όμως ποιο είναι το στόρι πίσω από το τέλος της συνεργασίας;
Πηγή: inpaok.com
Το… story του τέλους

Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα ξεκίνησαν αρκετά καλά το φετινό καλοκαίρι, όπου έγιναν σωστές κινήσεις από το «ασπρόμαυρο» ΤΑΠ, για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν, όταν το ΤΑΠ σε συνεργασία με τον ΑΣ, έφεραν στη Θεσσαλονίκη τους Κουβανούς αθλητές (Σαντοβάλ και Άλμπο). Ήταν κινήσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες στον αρχικό σχεδιασμό και προέκυψαν, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον πρώην (πλέον) κόουτς του Δικεφάλου, όμως τους δέχθηκε και τους αξιολόγησε όπως και τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου.

Παρ’ όλα αυτά τα πράγματα άλλαξαν την εβδομάδα που μας πέρασε, όταν μετά από πειθαρχικά παραπτώματα των δύο παικτών, ο Φιλίποφ έθεσε το θέμα σε συμβούλιο με την διοίκηση.

Το συμβούλιο ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αποτέλεσμα ο Φιλίποφ να παραιτηθεί την Παρασκευή (11/10).

Την Δευτέρα (14/10) ο Αντώνης Τσαλόπουλος συναντήθηκε με τον Ουκρανό τεχνικό, για τα διαδικαστικά θέματα της παραίτησης, με τον πρόεδρο του τμήματος, να κάνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως πείσει τον Φιλίποφ να αλλάξει την απόφασή του, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...