Λημνιός, Γιαννούλης και Ζαμπά, βίοι αντίθετοι

Από sfina.gr: Μεγάλος παίκτης γίνεσαι πρώτα εκτός αγωνιστικού χώρου και μετά εντός...
Πηγή: sfina.gr
Λημνιός, Γιαννούλης και Ζαμπά, βίοι αντίθετοι

Είναι θέμα νοοτροπίας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κοροϊδέψεις, όπως σε άλλα επαγγέλματα. Εκτίθεσαι στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου κάνεις κατάθεση ψυχής, απαιτεί προσήλωση, θυσίες στην προσωπική ζωή, πολύ ιδρώτα, πνευματική υπέρβαση και τιτάνια προσπάθεια η καθιέρωση.

Έχει άλλη υφή το επάγγελμα. Δεν προχωρούν οι "παπατζήδες", οι "αεριτζήδες", οι ιντριγκαδόροι, οι κλικαδόροι, και τα "λαμόγια". Δεν μπορείς να κρυφτείς και να παραπλανήσεις τον κόσμο στο ποδόσφαιρο, γιατί πολύ απλά "ξεγυμνώνεσαι" στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% σ' αυτό που κάνεις. Για παράδειγμα, στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης και ο Λημνιός δεν έχουν πάρει ακόμα αυτοκίνητο, παρότι έχουν την οικονομική δυνατότητα και πάνε στην προπόνηση με τα αυτοκίνητα των συμπαικτών τους, ενώ ο Ζαμπά δεν χάνει την ευκαιρία με την διακοπή του πρωταθλήματος να πάει Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, παρότι φτάσαμε στα μέσα Οκτωβρίου και αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά τα χειμωνιάτικα από την ντουλάπα.

Και είδατε που είναι οι δύο πρώτοι, που αποτελούν και το "νέο αίμα" της Εθνικής και που είναι ο Ζαμπά. Στον πάγκο μένει ο Βραζιλιάνος, έχοντας χάσει την θέση του στην 11άδα παρά τα αναμφισβήτητα μεγάλα προσόντα του.

Ο Λημνιός με τον Γιαννούλη αποτελούν παράδειγμα ακόμα και για τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους για το πώς μπορεί να πάει μπροστά ένας νέος ποδοσφαιριστής. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι αν βάλει... μυαλό ο Ζαμπά θα κάνει ασύλληπτα πράγματα, γιατί έχει τεράστιο ταλέντο.

Διαβάστε ακόμη...