Μητιντζής: «Είχαμε προσυμφωνήσει με ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο αλλά πρέπει να περιμένει τη νέα κυβέρνηση»

Απο sdna.gr: Ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, μίλησε για τις επαφές και την συμφωνία που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μετακομίσει ο Δικέφαλος στο στάδιο και να προχωρήσει η ανακαίνιση της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Μητιντζής: «Είχαμε προσυμφωνήσει με ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο αλλά πρέπει να περιμένει τη νέα κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος σήμερα θα υποβάλει την παραίτηση του για να αντικατασταθεί όλη η διοίκηση, μίλησε στην εφημερίδα Live Sport για την προσυμφωνία που είχαν πετύχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε λόγω της αλλαγής κυβέρνησης.

«Είχαμε προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τη μετακόμιση του στο Καυτανζόγλειο και είχαμε βρει και το ποσό που θα πλήρωνε συνολικά. Θα ήταν 3 εκατ. ευρώ για ενοίκιο τριών ετών, αλλά χωρίς επιπλέον ποσοστά από διαφημίσεις κ.λπ., εκ των οποίων ένα μέρος θα γίνονταν έργα στο στάδιο και το υπόλοιπο θα πληρωνόταν. Δεν προχώρησε το θέμα γιατί άλλαξε η κυβέρνηση και τώρα θα αλλάξει και η διοίκηση του Καυτανζογλείου, αφού τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), αφού υπογράψω τη μισθοδοσία των εργαζομένων, θα αποχωρήσω εγώ και όλο το διοικητικό συμβούλιο που ήμασταν αφιλοκερδώς σε αυτή τη διοίκηση επί 4 χρόνια» ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα σημείωσε πως: «ο ΠΑΟΚ θα έκανε αλλαγές στα δυο από τα πέντε αποδυτήρια που υπάρχουν στο γήπεδο και θα τα έπαιρνε αυτός, ενώ θα υπήρχε κοινή αίθουσα διαιτητών. Τα άλλα δυο αποδυτήρια θα τα χρησιμοποιούσε ο Ηρακλής ή κάποιες άλλες ομάδες, εθνικά συγκροτήματα για αγώνες που διεξάγονται εκεί. Θα γίνονταν ηλεκτρομηχανολογικές βελτιώσεις, γιατί πλέον το στάδιο είχε ανακαινισθεί το 2004, αλλά πέρασαν τόσα χρόνια και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, είναι εκτός παραγωγής από τότε. Θα θέλαμε να φτιάξουμε, με τα λεφτά που θα παίρναμε από τον ΠΑΟΚ, έναν δεύτερο διάδρομο κάτω από τις κερκίδες του σταδίου, για να μπορούν να τρέχουν οι πολίτες. Θα κάναμε γενικώς κάποιες παρεμβάσεις τεχνικού χαρακτήρα στους λέβητες, θα βάζαμε στέγαστρο στις κερκίδες του βοηθητικού γηπέδου, γιατί τα λεφτά της επιχορήγησης των 650.000 ευρώ δεν μας φτάνουν».

Κατέληξε λέγοντας ότι: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει τώρα τις αποφάσεις της νέας κυβέρνησης και μετά να προχωρήσει σε μετακόμιση. Γι΄αυτό δεν ήρθε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία, με δεδομένο ότι αν υπογράφαμε, υπήρχε κίνδυνος να ακυρωθεί η σύμβαση».

Διαβάστε ακόμη...