Γλυφάδα Οδυσσέας ΑΕ - ΠΑΟΚ ΜORRIS

Από acpaok.gr: Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών ΠΑΟΚ MORRIS, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο Α' Δημ. Γλυφάδας την ομάδα ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Γλυφάδα Οδυσσέας ΑΕ - ΠΑΟΚ ΜORRIS

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου, έχουν ακολουθήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο ολοκλήρωσαν με επιτυχία και είναι έτοιμες για μία ακόμη χρονιά, στην οποία θα πρωταγωνιστούν.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Αναμένουμε το νέο πρωτάθλημα με αισιοδοξία και πίστη πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί η κοινή επιθυμία για την δημιουργία ενός συνόλου με βελτιωμένο τακτικό προσανατολισμό και καλύτερο αθλητικό επίπεδο. Την Κυριακή έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη σοβαρότητα. Είναι ένα ματς που η έκβασή του εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση των παικτριών μας και όλοι μας πρέπει από σήμερα κιόλας να έχουμε υψηλή συγκέντρωση σε αυτό. Η θέληση υπάρχει και πρέπει με την έναρξη του πρωταθληματος να στείλουμε το μήνυμα μας».

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019
1η αγωνιστική, Α'
Α' Δημ. Γλυφάδας
16:00, Γλυφάδα Οδυσσέας ΑΕ - ΠΑΟΚ ΜORRIS
(Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...