«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένες!»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα την Κυριακή στις 18:00 στο Φιλίππειο της Βέροιας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup.
Πηγή: paok24.com
«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένες!»

Την πεποίθηση της πως η ίδια και οι συμπαίκτριες της έχουν «διαβάσει» καλά τις αδυναμίες της σερβικής ομάδας και θα καταφέρουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση εξέφρασε η Αγνή Ζυγούρα μιλώντας στο PAOK24.

Η MVP της περσινής σεζόν ανέφερε για την ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα:

«Είναι μία ομάδα την οποία έχουμε μελετήσει καλά. Πρόκειται για παίκτριες που τρέχουν αρκετά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ διαθέτουν και ψηλά κορμιά. Θα εκμεταλλευτούν κάθε λάθος που μπορεί να γίνει, αλλά είμαστε προετοιμασμένες γι΄αυτό και έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες τους και εκεί θα "χτυπήσουμε" για να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας».

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στα ματς με την Μουράτπασα:

«Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος και μας χαροποίησε η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και πήραμε ψυχολογία από αυτούς, βάζοντας το... λιθαράκι τους για την πρόκριση που πήραμε επί της Μουράτπασα».

Σχετικά με τους εγχώριους στόχους της νέας σεζόν:

«Εννοείται πως οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ και γιατί όχι να το καταφέρουμε αυτό αήττητες».

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδος και τις πιθανότητες πρόκρισης σε μεγάλη διοργάνωση:

«Με την Ισπανία παίξαμε καλύτερα σε σύγκριση με το παιχνίδι με την Ολλανδία, κάτι που φάνηκε και στη διαφορά του σκορ. Κερδίσαμε εμπειρίες, γιατί οι ομάδες αυτές είναι άλλου επιπέδου. Χρειαζόμαστε δρόμο για ανέβουμε ένα σκαλοπάτι. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες ταχύτητες και με αντιπάλους τέτοιας δυναμικότητας. Θα δουλέψουμε καθεμία ξεχωριστά στους συλλόγους μας για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες στα παιχνίδια που θα δώσουμε τον Μάρτιο. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να μπούμε στην τελική φάση μίας διεθνής διοργάνωσης, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να κάνουμε μικρά βήματα κάθε φορά και σε δύο με τρία χρόνια να είμαστε σε θέση να το διεκδικήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...