Ζητούν συνομιλίες από ΚΕΔ και ΕΠΟ για VAR

Από inpaok.com: Στην αντεπίθεση είναι έτοιμες να περάσουν οι ΠΑΕ της Super League 1 ζητώντας από τις ΕΠΟ και ΚΕΔ να βάλουν τέλος στις ατέλειες του VAR.
Πηγή: inpaok.com
Ζητούν συνομιλίες από ΚΕΔ και ΕΠΟ για VAR

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας που θα βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για το σεμινάριο με θέμα το VAR, θα θέσουν δύο βασικά ζητήματα στην ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Το πρώτο είναι να μεριμνήσουν σε συνεργασία με την εταιρεία που έχει την ευθύνη, ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα το τεχνολογικό σκέλος που αφορά τη γραμμή του οφσάιντ.

Το δεύτερο είναι να δίνονται στη δημοσιότητα, οι ηχογραφημένες συνομιλίες διαιτητών αγωνιστικού χώρου και VAR κατά την διάρκεια ενός αγώνα, προκειμένου να γίνεται γνωστό τι ειπώθηκε. Επιπλέον κάποιες ΠΑΕ σκέφτονται να ζητήσουν από την ΚΕΔ να ορίζονται ξένοι διαιτητές στο VAR και Έλληνες στο αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το κομμάτι πάντως, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Αυτό που κυριαρχεί όμως, είναι το θέμα της γραμμής του οφσάιντ. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να δώσει επιπλέον χρήματα, η ΕΠΟ απο την πλευρά της βρίσκεται σε κάκιστη οικονομική κατάσταση και εύλογα προκύπτει το ερώτημα «ποιος θα πληρώσει το συγκεκριμένο κόστος;».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...