Δεύτερη ευκαιρία για τον Ζαμπά

Από sfina.gr: Παρότι η απόδοση του Λημνιού κινείται σε υψηλά επίπεδα ο Ζαμπά σύντομα αναμένεται να πάρει δεύτερη ευκαιρία από τον Φερέιρα.
Πηγή: sfina.gr
Δεύτερη ευκαιρία για τον Ζαμπά

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν αξιοποίησε τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε ο Πορτογάλος κόουτς, παίζοντας ως αλλαγή στα τελευταία ματς, εντούτοις, επειδή οι ποδοσφαιρικές του δυνατότητες είναι αναμφίβολα μεγάλες, δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα εκτός πρωταγωνιστικής δράσης.

Ο Ζαμπά ξεκίνησε με πολλά λάθη τη σεζόν και δικαίως έμεινε στον πάγκο, χάνοντας την θέση από τον πολύ πειθαρχημένο Λημνιό. Ο Έλληνας πλάγιος αποτελεί το πουλέν του Φερέιρα γιατί κάνει αυτά ακριβώς που του λέει ο 40χρονος κόουτς στον αγωνιστικό χώρο και προσφέρει ανασταλτικά και παραγωγικά, συνθέτοντας μαζί με τον Γιαννούλη το δίδυμο που τρέχει τα περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα στο αριστερό άκρο της επίθεσης ως βασικός σε κάποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Λαμία και στο Βόλο στο πλαίσιο διαχείρισης και αξιοποίησης όλου του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...