Ατζέντης Σφιντέρσκι στο SDNA: «Η καλύτερη απόφαση για εμάς, top club ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Για πρώτη φορά ο ατζέντης του Κάρολ Σφιντέρσκι, Μάριους Πιεκάρσκι, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τον
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Σφιντέρσκι στο SDNA: «Η καλύτερη απόφαση για εμάς, top club ο ΠΑΟΚ»

επιθετικό του ΠΑΟΚ, όντας απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του Δικεφάλου αλλά και την εξέλιξη του Πολωνού.

Τα νούμερα του Κάρολ Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ «τρελαίνουν» κόσμο δεδομένου πως ο 22χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League 1 στις έξι πρώτες αγωνιστικές με πέντε γκολ. Νούμερα που έχουν κάνει αίσθηση και στην πατρίδα του καθώς ο Σφιντέρσκι είναι στους τρεις κορυφαίους Πολωνούς σκόρερ στην Ευρώπη, έχοντας μπροστά του τον σπουδαίο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με έντεκα γκολ και τον Καμίλ Βίλτσεκ της Μπρόντμπι με δέκα γκολ.

Μάλιστα, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι εμφανίσεις του τον φέρνουν στην πόρτα της Εθνικής Ανδρών καθώς βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό!

Εκείνοι που τον ξέρουν καλά, όπως ο ατζέντης του, Μάριους Πιεκάρσκι, κρατάει χαμηλούς τόνους και εξηγεί μέσα από το SDNA το «φαινόμενο» Κάρολ Σφιντέρσκι. Για εκείνον, η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος πως ήταν η καλύτερη απόφαση, αποθεώνοντας τον Δικέφαλο:

«Είμαι πολύ υπερήφανος με τις εμφανίσεις του Κάρολ. Τα πάει εξαιρετικά και δείχνει την ποιότητά του. Νομίζω ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για εμάς. Είναι ένας top σύλλογος που κάθε χρόνο δίνει "μάχη" για το πρωτάθλημα. Τον περασμένο Γενάρη, είχαμε κι άλλες προτάσεις πέρα από την Τζένοα. Από την στιγμή, ωστόσο, που λάβαμε την πρόταση του ΠΑΟΚ, επικεντρωθήκαμε σε αυτήν την ομάδα. Πάντα κοιτάμε την καλύτερη επιλογή για τον παίκτη μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσφέρει τη δυνατότητα εξέλιξης στον ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικός παράγοντας».

Ο Σφιντέρσκι μοιάζει να έχει βρει την δική του ποδοσφαιρική Ιθάκη στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, με τον Μάριους Πιεκάρσκι να μεταφέρει το κλίμα που εισπράττει από τον «πελάτη» του για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και θέλει να είναι στην Ευρώπη. Ο Κάρολ θέλει να κάνει καλά παιχνίδια αλλά και να κατακτήσει τρόπαια. Για εκείνον, ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος σύλλογος με τρομερή ποιότητα. Κάτι που τον βοηθάει για να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Κάρολ είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοσή του μέχρι στιγμής. Κι αν παραμείνει χωρίς τραυματισμούς και συνεχίσει να παίζει, είμαι σχεδόν βέβαιος πως μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα. Παίζει με πολύ καλούς παίκτες και αυτό σίγουρα τον βοηθάει πολύ».

«Δεν κοιτάζει πουθενά αλλού, απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ»

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ντιναμό Μόσχας έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ «έκοψε» τις ορέξεις των Ρώσων, κάνοντας σαφές πως ο Σφιντέσκι δεν πωλείται. Αναμφίβολα η συζήτηση με τον ατζέντη του περιστρέφεται γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια που τον συνοδεύουν, με τον εκπρόσωπό του να είναι σαφής:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του. Έχουμε επικεντρωθεί στις τρέχουσες επιδόσεις του και κοιτάμε κάθε παιχνίδι. Η υγεία είναι το βασικότερο για εκείνον και για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Κάρολ δεν έχει συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ. Δεν κοιτάζει πουθενά αλλού, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ».

Και μπορεί να ήρθε με την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, και το επιθετικό στυλ του Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως του έχει ταιριάξει απόλυτα, «χτίζοντας» βήμα βήμα την καριέρα του:

«Είχαμε υπόψιν μας το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, ότι αγωνίζεται για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Το επιθετικό ύφος του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς άλλωστε ο Κάρολ είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ και ως περιφερειακός. Είναι ένας νέος και φιλόδοξος τύπος. Δουλεύει σκληρά, επενδύοντας στο μέλλον του».

Διαβάστε ακόμη...