"Το μυαλό μας στον Ιωνικό"

Από esake.gr: Δεν μπορώ να πω ότι μας έχει περάσει η πικρή γεύση από την ήττα στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, κυρίως λόγω του τρόπου που ήρθε.
Πηγή: esake.gr
"Το μυαλό μας στον Ιωνικό"

Νομίζω, όμως, ότι αντιδράσαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα. Είμαστε, ακόμα αρκετά πεινασμένοι. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Είχαμε μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό, χωρίς προβλήματα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι το Σάββατο. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Εμένα, βέβαια, δεν με βολεύει αυτό, γιατί είχα κανονίσει με αρκετούς φίλους μου να έρθουν να δουν το παιχνίδι, αλλά τώρα δε θα μπορέσουν. Το σημαντικό, όμως, είναι να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημά που μας δίνει το άδειο γήπεδο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και η πρεμιέρα για το Basketball Champions League με την Besiktas. Προφανώς και η προσοχή μας είναι στο ματς με τον Ιωνικό, βέβαια, αλλά από το Σάββατο το βράδυ θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε τη φωτογράφιση και την media day. Είναι μια ευχάριστη μέρα για εμάς. Είναι σαν να έχουμε ένα πρωινό ρεπό και να το περνάμε όλοι μαζί.

Διαβάστε ακόμη...