Αισιόδοξη εξέλιξη για Νέα Τούμπα

Από inpaok.com: Ένα από πιο κομβικά θέματα που πρέπει να λυθούν έτσι ώστε να μπει στην τελική της ευθεία η ανέγερση της Νέας Τούμπας, έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Πηγή: inpaok.com
Αισιόδοξη εξέλιξη για Νέα Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να μετακομίσει εκεί, για όσο διάστημα θα κατασκευάζεται το νέο γήπεδο, με το μεγάλο αγκάθι να είναι η νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει την αφαίρεση από το ενοίκιο του ποσού των έργων (ύψους περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ) που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στον Καυτανζόγλειο.

Η υπόθεση είχε «κολλήσει» εδώ και αρκετό διάστημα, κυρίως στις προθέσεις και τη διάθεση της διοίκησης του Σταδίου, η οποία όμως αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ο πρόεδρος Απόστολος Μητιντζής και το διοικητικό συμβούλιο θα υποβάλουν την παραίτησή τους στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ο τελευταίος αναμένεται ορίσει νέα διοίκηση μέσα στο επόμενο διάστημα, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι η συζήτηση χρήσης του Σταδίου ως προσωρινής έδρας του ΠΑΟΚ μέχρι να κατασκευασθεί η νέα Τούμπα θα ξεκινήσει ξανά.

Όλα αυτά, με την ελπίδα ότι η νέα διοίκηση (αλλά και η πολιτεία) θα φανεί πιο διατεθειμένη να ξεπεραστεί το -περισσότερο γραφειοκρατικό- πρόβλημα και να ανοίξει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ και το νέο του γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...