«Αφιερωμένο στις συμπαίκτριες και την οικογένεια μου»

Από paok24.com: «Προσγειωμένη» η διεθνής ακραία του Δικεφάλου που τόνισε πως τα πρώτα δείγματα της ομάδας είναι θετικά, όμως η σεζόν ξεκινάει επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα και θα είναι μεγάλη.
Πηγή: paok24.com
«Αφιερωμένο στις συμπαίκτριες και την οικογένεια μου»

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά «Νομίκεια» της Σαντορίνης επικρατώντας στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και στον τελικό του διοργανωτή Α.Ο Θήρας με 3-0 σετ.

Η Εύα Χαντάβα ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της και αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά με την αρχηγό του ΠΑΟΚ να δηλώνει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Σαντορίνης για την πρόσκληση στο τουρνουά. Ήταν ένα δυνατό τουρνουά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Παναθηναϊκό μπήκαμε λίγο "σφιγμένες" γιατί για εμάς ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ στη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Στο ματς κόντρα στην Θήρα ήμασταν πιο άνετες, ήμασταν ο εαυτός μας και γι΄αυτό το λόγο ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Σίγουρα είναι ένα θετικό δείγμα, αλλά δε σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και ο δρόμος είναι μακρύς. Εγώ αυτό που εύχομαι για την ομάδα μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε ματς και εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος».

Για την πρώτη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία και το πού μπορεί να φτάσει:

«Οι ομάδες που είναι μεγάλα εμπορικά ονόματα είναι καταδικασμένες να κοιτάζουν την κορυφή. Εγώ αυτό που θέλω είναι η ομάδα μας να παίξει καλά σε όλο το πρωτάθλημα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν κάνει τη δική τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, οπότε σεβόμαστε την ιστορία τους, αλλά εμείς πηγαίνουμε δυνατά σε κάθε παιχνίδι με στόχο να παίζουμε σωστό και ποιοτικό βόλεϊ».

Τέλος, για το βραβείο του MVP σχολίασε:

«Αρχικά θα ήθελα να το αφιερώσω στην ομάδα μου και τις συμπαίκτριες μου, γιατί χωρίς αυτές δεν θα έπαιρνα αυτή τη διάκριση. Όμως πάνω από όλα θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου γιατί είναι πάντα εκεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές και φέτος είχα αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά ήταν και είναι πάντα δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμη...