“Κρύο αίμα” ο Ίνγκασον, με αυτοπεποίθηση στα ύψη

Από sfina.gr: Η αντικατάσταση του Βαρέλα από τον Ίνγκανσον είναι ένα σοβαρό θέμα που προκαλεί πολλές συζητήσεις.
Πηγή: sfina.gr
“Κρύο αίμα” ο Ίνγκασον, με αυτοπεποίθηση στα ύψη

Όλα αυτά αφήνουν παγερά αδιάφορο τον Ίνγκασον. Ως Ισλανδός είναι "κρύο αίμα". Δεν τραβάει κανένα άγχος και κανένα ζόρι για την συμμετοχή του στη βασική 11άδα. Είναι βέβαιος πως θα ανταποκριθεί. Το ίδιο πιστεύει και ο Φερέιρα.

Πέρυσι έκανε κάποια... τσαφ στα ελάχιστα ματς που αγωνίσθηκε, αλλά ήταν ξεκάθαρα λάθη λόγω έλλειψης ρυθμού, αφού έπαιξε ελάχιστα.

Το θετικό είναι ότι ακολουθεί ένα θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι με την Λαμία που θα του δώσει την δυνατότητα της ομαλής προσαρμογής.

Σε σύγκριση με τον Βαρέλα σε ταχύτητα, τεχνική και κεφάλι, είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, υστερεί ο Ισλανδός σε δύναμη, αλλά υπερτερεί στις αμυντικές του αντιδράσεις.

Χρειάζεται, πάντως, ορισμένα παιχνίδια για να αποκτήσει την απαραίτητη χημεία με τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Λόγω εμπειρίας εκτιμάται ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν θα αφήσει να φανεί καθόλου το κενό του Βαρέλα.

Η αυτοπεποίθηση του Ίνγκασον βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που έχει διαπιστώσει ο Φερέιρα στις συζητήσεις μαζί του τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την είσοδο στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε ακόμη...