«Πρέπει να περιμένεις για να παίξεις στον ΠΑΟΚ…»

Απο paok24.com: Ο Ίνγκι Ίγνκασον μίλησε στην πατρίδα του, τόσο για το παιχνίδι της εθνικής Ισλανδίας, όσο και για την κατάσταση του στον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Πρέπει να περιμένεις για να παίξεις στον ΠΑΟΚ…»

Ο Ισλανδός αμυντικός, προετοιμάζεται για τη σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση της Ισλανδίας, με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία αύριο, αλλά απάντησε και σε ερώτηση για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

Οι «Βίκινγκ» προετοιμάζονται για τη σημαντική αναμέτρηση με τη Γαλλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, η οποία διεξάγεται στο Ρέικιαβικ, αύριο στις 21:45.

Ο Ίνγκασον είναι πιθανό να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Σουηδού ομοσπονδιακού προπονητή, Έρικ Χάμρεν και σε δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα «Dv.is» δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ.

Η απάντηση του Ισλανδού;

«Δεν έχει πάει όπως ήλπιζα, αλλά έχω προσπαθήσει τα πάντα που θα μπορούσα, για να βοηθηθώ εγώ και η θέση μου στην ομάδα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω το σύλλογο μου, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους. Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος. Είναι καλό για μένα όμως, που τώρα έρχομαι σε διαφορετικό περιβάλλον. Η έδρα μας, μας δίνει ελπίδα, ειδικά μετά το παιχνίδι στο Παρίσι, στο οποίο δεν ήμασταν σταθεροί και κάναμε πολλά λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε» δήλωσε ο Ίνγκασον.

Διαβάστε ακόμη...