Οι… αναμνήσεις του Μιγκέλ Ρεμπόσιο

Από thessports.gr: Ο Μιγκέλ Ρεμπόσιο είναι από τους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες εποχές, όπου η ποιότητα του ρόστερ και οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας ήταν... ελάχιστες.
Πηγή: thessports.gr
Οι… αναμνήσεις του Μιγκέλ Ρεμπόσιο

Ο Περουβιανός βετεράνος αμυντικός πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει μπάλα το 2007 πέρασε από τον Δικέφαλο, έχοντας αγωνιστεί σε Σαραγόσα, Αλμερία στην Ευρώπη και αποκάλυψε τον τρόπο που πέρασε τον Ατλαντικό.

Καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του Ρεμπόσιο έπαιξε ένα φιλικό της εθνικής Περού με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όταν ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός των Περουβιάνων, Φρανσίσκο Ματουράνα τον έβαλε στο δεξί άκρο της άμυνας και όχι στόπερ.

"Ο Ματουράνα με κάλεσε να παίξω στην εθνική για το φιλικό με τις ΗΠΑ και μου είπε ότι θα με έβαζε να παίξω στο δεξί άκρο της άμυνας για να μαρκάρω τον Κόμπι Τζόουνς. Μετά το παιχνίδι τον ρώτησα για ποιο λόγο με έβαλε στα πλάγια και όχι στο κέντρο της άμυνας και μου εξήγησε ότι στο γήπεδο υπήρχαν άνθρωποι της Σαραγόσα για να με δουν και σε εκείνη την θέση θα έπαιζα καλύτερα", είπε χαρακτηριστικά ο Ρεμπόσιο σε τηλεοπτική του συνέντευξη του στο Περού.

Διαβάστε ακόμη...