“Ο Αυγενάκης δεν… άκουσε τα περί εισβολής στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ”

Από thessports.gr: Ο Λευτέρης Δούκας μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε την... πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη να καλέσει σε απολογία τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαθεοδώρου
Πηγή: thessports.gr
“Ο Αυγενάκης δεν… άκουσε τα περί εισβολής στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ”

για ένα σχόλιο του στην εκπομπή της Κυριακής "Total Football" του OPEN.

Αναλυτικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής :

H κλήση δημοσιογράφου από υπουργό (!!!) για παροχή εξηγήσεων με αφορμή κάτι που είπε, είναι πρωτοφανές περιστατικό στα παγκόσμια χρονικά. Και προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της κανονικότητας...
Για κάθε τι που λέγεται ή γράφεται υπάρχουν αρμόδιοι δικαστικοί λειτουργοί, που μεταξύ άλλων πληρώνονται γι αυτόν το λόγο.
Το να μετατρέπεται ένας υπουργός σε δικαστή, είναι πέρα από κάθε λογική.
Σα να λέμε δηλαδή πως κάποιος δημοσιογράφος εκφράζει άποψη για τα αρχαιολογικά ευρήματα στον σταθμό Βενιζέλου και καλείται σε απολογία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.
Επί της ουσίας τώρα, ακόμα κι αν διαγραφεί η τελεσίδικη τοποθέτηση του δημοσιογράφου πως «το bullying δεν είναι σωστό», η εισαγωγική άποψη «οι διαιτητές θέλουν bullying σε ορισμένες περιπτώσεις», απλώς περιγράφει μια πραγματικότητα.
Καταγεγραμμένη από τα βάθη των αιώνων.
Από τις επιθέσεις του καπετάνιου στους διαιτητές, τα σακάκια που μοίραζε ο ξανθός, τα «θα σε λιώσω, θα σε πνίξω με το κασκόλ» στον Κύρκο, τα διαγγέλματα του κυρ Σάββα, μέχρι το προπέρσινο πρωτάθλημα που εκλάπη στα χαρτιά.
Η ακύρωση του καθαρού γκολ του Βαρέλα που αρχικά είχε μετρήσει, ήταν αποτέλεσμα bullying στον Κομίνη, ας μην το ξεχνάμε.
Γι αυτό και ακυρώθηκε στη συνέχεια.
Αν είχε σκοπό ο υπουργός να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, θα έπρεπε να καλέσει σε απολογία τα... ιστορικά ντοκουμέντα που -ενδεικτικά- ανέφερα και όχι τον δημοσιογράφο που κατέληξε στο αυτονόητο συμπέρασμα.
Για κλήση σε απολογία των ηθικών αυτουργών δεν το συζητάμε, για χάρη του ενός γύρισε την πλάτη σε υποψήφιο του κόμματος του μερικά χρόνια πριν, ενώ για τον δεύτερο δεν άκουσε τα περί εισβολής του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Ακόμα κι αν ξεπερνούσαμε τα παραπάνω πάντως, θα ήταν πιο πειστικός αν έδειχνε την ίδια σπουδή για την εξιχνίαση της επίθεσης στον Τζήλο, όνομα που που παρά τις συχνές αναφορές του σε κρούσματα βίας, ουδέποτε περιλήφθηκε στο λεξιλόγιο του...

Διαβάστε ακόμη...