Θέλει το απόλυτο μέχρι το “Καραϊσκάκης” ο Φερέιρα

Από thessports.gr: Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, περιλαμβάνει ένα μικρό συν, αφού στην περασμένη σεζόν όπου ο Δικέφαλος κατέκτησε τον τίτλο είχε δυο ισοπαλίες με τον Άρη εντός και την ΑΕΚ εκτός έδρας, αλλά έχει δυο εξτρά βαθμούς από την νίκη στο Περιστέρι από του Ατρομήτου σε σχέση με πέρσι όπου το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο.
Πηγή: thessports.gr
Θέλει το απόλυτο μέχρι το “Καραϊσκάκης” ο Φερέιρα

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ωστόσο βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ με την διαφορά στην βαθμολογία να «ανοίγει» δύσκολα.

Για αυτό τον λόγο, ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου εξετάζοντας το πρόγραμμα των επόμενων πέντε αγωνιστικών, θέλει πέραν της βελτίωσης εντός αγωνιστικού χώρου να δει και τον απολογισμό των 15 βαθμών, προκειμένου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» να βρίσκεται μάξιμουμ σε αυτό το -2.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Λαμία (εντός) Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Λάρισα (εντός) πριν παίξει με τους «ερυθρόλευκους» και συνάμα ο Ολυμπιακός έχει ένα ιδιαιτέρως βεβαρυμένο πρόγραμμα με παιχνίδια όπως αυτό με τον ανεβασμένο ΟΦΗ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ εντός και έξοδο στην Ξάνθη, παράλληλα με τις δυο «κολλητές» αναμετρήσεις με την Μπάγερν.

Η πεντάδα των αγώνων του ΠΑΟΚ μέχρι το ντέρμπι, φυσικά έχει παιχνίδια-παγίδες και χρειάζεται σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να φέρει «γκέλες» στον Ολυμπιακό κάτι που μπορεί να σημάνει και την μείωση της διαφοράς από την κορυφή, με τον Δικεφάλο μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη να έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα να διαχειριστεί.

Έτσι λοιπόν, όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για... βαθμολογικούς ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει ένα σερί νικών μέχρι και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την 12η αγωνιστική.

Άλλωστε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μέσα σε δυο μήνες, σε μια επαγγελματική ομάδα που ζει σε συνθήκες άκρατου πρωταθλητισμού...

Διαβάστε ακόμη...