Έτσι ξεκίνησαν όλα...

Απο paok24.com: Τρία χρόνια πριν το πρώτο βήμα στη νέα εποχή - Τρία χρόνια μετά η πρόβα τζενεράλε για τη μεγάλη κατηγορία
Πηγή: paok24.com
Έτσι ξεκίνησαν όλα...

Όταν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ξεκινούσε το «ταξίδι» που τον έφερε στα μεγάλα σαλόνια.

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Οκτωβρίου του 2016, όταν η νέα εποχή στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ξεκινούσε και επίσημα στους αγωνιστικούς χώρους.

Το σύνολο που είχε δημιουργήσει ο Κώστας Αμοιρίδης με τον Κώστα Ιωαννίδη τότε στο τιμόνι της ομάδας ήταν πολύ ανώτερο για τα δεδομένα της τοπικής κατηγορίας στην οποία συμμετείχε ο Δικέφαλος κάνοντας βήμα προς βήμα την πορεία του προς την μεγάλη κατηγορία, αντί να επιλέξει τον... εύκολο δρόμο, όπως κάνουν άλλα ελληνικά σωματεία σε διάφορα αθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ επικρατούσε τότε του Αριστοτέλη Επανομής με 3-0 σετ και ξεκινούσε το «ταξίδι» με προορισμό τη μεγάλη κατηγορία στην οποία ανέβηκε τρία χρόνια μετά, με τις ήττες όλο αυτό το διάστημα να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, αφού κάθε φορά το σύνολο που παρουσίαζε το τμήμα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικό.

Τρία χρόνια μετά, οι γυναίκες του Δικεφάλου με έμπειρες Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες στο ρόστερ τους, αλλά και με νεαρές ελπιδοφόρες και ταλαντούχες γηγενείς παίκτριες, μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Volleyleague σε μία ιστορική σεζόν για το τμήμα που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Τρίτη στη Σαντορίνη και μετά από ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε με το Μαρκόπουλο, ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει ο Α.Ο Θήρας.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στις 20:30 τον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη ανάλογα με την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα παίξει με το Μαρκόπουλο ή τον Α.Ο Θήρας.

Τετάρτη 9/10

18.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
20.30: Παναθηναϊκό Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Πέμπτη 10/10

18.00: Μικρός τελικός
20.30: Τελικός

Διαβάστε ακόμη...