Οι πρωταγωνιστές της 6ης αγωνιστικής

Από superleaguegreece.net : Ο Κάρολ Σβιντέρσκι οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με πέντε γκολ. Από τον περασμένο Ιανουάριο που ήλθε ο Πολωνός επιθετικός στον ΠΑΟΚ έχει παίξει σε 24 αγώνες.
Πηγή: superleaguegreece.net
Οι πρωταγωνιστές της 6ης αγωνιστικής

Από αυτούς έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε εννέα, από τους οποίους έχει σκοράρει στους επτά. Στη φετινή σεζόν έχει σκοράρει και στους τέσσερις που ξεκίνησε βασικός, όλοι για το πρωτάθλημα.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μετά από έξι μόλις παιχνίδια έχει πετύχει τέσσερα γκολ με τον ΟΦΗ, όσα είχε βάλει συνολικά στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν και 85 αγώνες που έχει παίξει στη Super League!

Τους 100 αγώνες στη Super League συμπλήρωσε ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός γύρισε στην Ξάνθη και καθιερώθηκε στην ενδεκάδα. Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, όπου δεν έκανε συμμετοχές για να ακολουθήσουν Άρης, Νίκη Βόλου, Ηρακλής, Ξάνθη και Ατρόμητος.

Ο αγώνας του Ατρομήτου στο Βόλο ήταν ο 100ος στην καριέρα του Χάρη Χαρίση σε πρωταθλήματα. Έχει 61 στη Super League, με ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, και άλλους 39 στο Βέλγιο τις τρεις προηγούμενες σεζόν.

200 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στη Λάρισα. Έχει 105 στη Super League, 69 στη Football League και 26 στην Γ' Εθνική. Έχει αγωνιστεί με Παναιτωλικό, ΑΟ Χανιά και ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...