Συγκλονιστικό μήνυμα για Βαρέλα (pic)

Από paok24.com: Ο Φερνάντο Βαρέλα θα μείνει στα... pits το επόμενο διάστημα, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ετοιμάζεται για τη δική του ευκαιρία.
Πηγή: paok24.com
Συγκλονιστικό μήνυμα για Βαρέλα (pic)

Οι φόβοι που υπήρχαν εξ αρχής για τον στόπερ του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν χθες μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ να αναφέρει πως:

"υπέστη ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου, ενώ ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού που θα κρίνει και τον χρόνο απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θ'αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών".

Ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Βαρέλα καθημερινά, η σύζυγος του, Αντρέια, έστειλε με τον πιο ωραίο τρόπο το δικό της μήνυμα στον έμπειρο στόπερ, αναφέροντας:

"Πέρυσι, έπαιξες στον τελικό με την ΑΕΚ τραυματίας για 90 λεπτά, χθες (σ.σ. Κυριακή) έπαιξες ξανά έχοντας τραυματιστεί, μέχρι το τέλος. Με πόνο ή χωρίς πόνο, κανείς δεν μπορεί να σε ξεπεράσει. Είσαι ο ήρωας μου".

Ο Βαρέλα αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αποκατάστασης του συγκεκριμένου προβλήματος, με το χρόνο και τον τύπο της, να εξαρτώνται από το ιστορικό του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...