Το σοκ με Βαρέλα και η ευκαιρία του Ίνγκασον

Απο sdna.gr: Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ περίμεναν την επιστροφή του Βιεϊρίνια μετά από αυτή του Μαουρίσιο, ωστόσο για ακόμη μια φορά, «χτύπησε» η ατυχία στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου. Η ευκαιρία που περίμενε ο Ίνγκασον, ο οποίος «φωνάζει» καιρό πως είναι... εδώ!
Πηγή: sdna.gr
Το σοκ με Βαρέλα και η ευκαιρία του Ίνγκασον

Το «θηρίο» του ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος καθώς μετά από χτύπημα σε μια φάση από παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, μπαίνει στα... πιτς, καθώς όπως σημειώσαμε χθες, ο Βαρέλα υπέστη ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά ο τύπος της επέμβασης και ο χρόνος αποκατάστασης θα εξαρτηθεί από το ιστορικό του προκειμένου ν' αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Όλα τα παραπάνω φυσικά, την ώρα που άπαντες στο στρατόπεδο του πρωταθλητή, περίμεναν τα ευχάριστα νέα από την επικείμενη επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά από αυτή του Ζοζέ Μαουρίσιο.

Για ακόμη μια φορά, ο δρόμος του Δικεφάλου προς το πρωτάθλημα φέρνει ένα πρόβλημα αναπάντεχο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω, όπου όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα του Σβέριρ Ίνγκασον.

Η κίνηση... ουσίας με την Εθνική Ισλανδίας

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σβέριρ Ίνγκασον, δείχνει εδώ και καιρό πως περίμενε μια ευκαιρία ώστε να δείξει τι αξίζει και να αγωνιστεί ολόκληρο 90 λέπτο.

Άλλωστε, μόνο τυχαία δεν θεωρείται η πρόσφατη κίνηση που είχε κάνει με την Εθνική του, μια κίνηση η οποία δείχνει την... δίψα που έχει για να πετύχει στον Δικέφαλο, ακόμα και αν γνωρίζει πως θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να βρει θέση στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο Φερνάντο Βαρέλα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, όπου ήταν άγνωστο αν θα προλάβει τότε τον αγώνα στο Περιστέρι.

Έστω και αν οι πιθανότητες να αγωνιστεί τότε ο Ίνγκασον ήταν λίγες, ο Ισλανδός είχε αποφασίσει να μην συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής Ισλανδίας, προκειμένου να συνεχίσει την δουλειά με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, ούτε τότε είχε πάρει την ευκαιρία αν και την περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς είχε αγωνιστεί κανονικά ο Φερνάντο Βαρέλα.

Η κατάσταση του Ίνγκασον

Πλέον ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των Εθνικών ομάδων, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να δουλέψει πάνω στις αλλαγές που θα κάνει στα στημένα όπως δήλωσε, αλλά και να... δέσει ο Ίνγκασον στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Ισλανδός κατά την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις 52 λεπτά συμμετοχής, όταν και είχε πάρει τη θέση του Βαρέλα στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναμφίβολα, θα χρειαστεί και αυτός χρόνο ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να μπορέσει να δώσει αυτά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία που περίμενε είναι πλέον στα... πόδια του.

Διαβάστε ακόμη...