Η στιγμή της αποθέωσης του Φερέιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ πήρε χθες το διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, με τον κόσμο του Δικεφάλου να αποθεώνει τόσο τους παίκτες όσο και τον Αμπέλ Φερείρα.
Πηγή: sdna.gr
Η στιγμή της αποθέωσης του Φερέιρα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ (vid)

Μια μικρή Τούμπα δημιούργησαν και χθες οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας στην Τρίπολη. Οι ασπρόμαυροι πήραν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, σε μια έδρα που παραδοσιακά ο Δικέφαλος δυσκολεύεται.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε μια από τις δυνατές στιγμές του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, καθώς πήρε το πιο δυνατό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως η παραπάνω κίνηση ήταν και για τους παίκτες της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Καταρχάς δεν ήταν για τον προπονητή, αλλά για όλη την ομάδα. Είμαι κι εγώ μέρος της ομάδας και πάντα, χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί. Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, ότι η καρδιά αυτής της ομάδας, ήταν, είναι και θα είναι οι φίλαθλοι της. Πάντα, αγωνιζόμαστε γι' αυτούς και για τις οικογένειες μας, για αυτούς προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να μπορούν να αισθάνονται χαρά κι ευχαρίστηση να βλέπουν το παιχνίδι και να μπορούν την επόμενη μέρα που θα πάνε στη δουλειά τους, να είναι περήφανοι για την ομάδα που επέλεξαν να ακολουθήσουν».

Δείτε την αντίδραση τόσο του κόσμου του ΠΑΟΚ όσο και του Αμπέλ Φερείρα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...