Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή Handball του ΠΑΟΚ! (pics)

Απο acpaok.gr: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή Handball του ΠΑΟΚ, η οποία έλαβε μέρος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας το πρωί της Κυριακής.
Πηγή: acpaok.gr
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή Handball του ΠΑΟΚ! (pics)

Ο Δικέφαλος, ως κυρίαρχος της χειροσφαίρισης στην Βόρεια Ελλάδα οργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση, με σκοπό νέοι αθλητές να γνωρίσουν το άθλημα με τον πιο «ασπρόμαυρο» τρόπο.

Πρόκειται για αναπτυξιακή και κοινωνική δράση Street Handball που διοργανώνεται από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ υπό την αιγίδα της Ένωσης Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΟΧΕ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά παιδιά ηλικίας 8 μέχρι 16 ετών από τα σχολεία της Τούμπας.

Το παρών έδωσαν οι έφοροι, κ.κ Αναστάσιος Παπαγιώτας, Δημήτρης Χασεκίδης και Γρηγόρης Πετρίδης, οι προπονητές, κ.κ Δημήτρης Πελεκίδης και Αλέξης Παπαβασίλης, και οι αθλητές από το ανδρικό και γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας.

Το γυναικείο τμήμα από την πλευρά των αθλητών, εκπροσώπησαν οι Μαρία Νίκολιτς, Τέγια Φερφόλια, Βάσια Γκάτζιου, Αγνή Ζυγούρα, Αθηνά Κωστοπούλου, Ευγενία Σαμολαδά, Μπρούνα Καμπόιμ, Εμμανουέλα Τσικνάκη και Μαρία Μεντεσίδου.

Το ανδρικό τμήμα από την πλευρά των αθλητών, εκπροσώπησαν οι Θοδωρής Πετρίδης, Αποστόλης Παλάσκας, Αλέξης Αποστόλου, Γιώργος Μαστορογιάννης και Μπόρις Κριούτσκοφ.

Διαβάστε ακόμη...