ΠΑΟΚ: Ανανέωση και Δ.Σ.

Απο basketplus.gr: Δυνατότητες παρεμβάσεων δεν υπάρχουν. Ούτε καν η αχνή ενασχόληση με τον Γιάνκοβιτς, όσο αυτός είναι ελεύθερος, δεν προσφέρει κάτι, όταν οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Ανανέωση και Δ.Σ.

Για αυτό το λόγο και απλά για να υπάρχει μια λύση μέχρι να (και αν...) προκύψει η δυνατότητα αναλογικής προσθαφαίρεσης, η ΚΑΕ ανανέωσε για ένα ακόμα μήνα τη συμφωνία της με τον Εγκεκέτζε. Θα τεθεί θέμα ξανά τέλη Οκτωβρίου... Μέχρι τότε ο Φλεβαράκης θα προσπαθεί να εντάξει τον άπειρο φόργουορντ στο πνεύμα όχι μόνο της ομάδας, αλλά και των απαιτήσεων της Λίγκας. Με ό,τι πιθανότητες έχει να το πετύχει.

Στο μεταξύ τη Τετάρτη σε Δ.Σ. θα αποφασίσει η ΚΑΕ για το ποιός θα πάρει τη θέση του Ζουρνατσίδη, με τον Τσέκο να φαίνεται βασικός υποψήφιος, μετά και από την εισήγηση Φλεβαράκη. Μάλιστα ο παλαίμαχος σέντερ της ομάδας είχε και ένα τετ α τετ με τον πρόεδρο Καρακούση.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν οτι τέθηκε ως ζήτημα να προσφερθούν εισιτήρια διαρκείας σε όλους τους πρώην προέδρους της ομάδας στο πνεύμα της διαδικασίας εξωστρέφειας που εξήγγειλε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου η νέα διοίκηση.

Διαβάστε ακόμη...