«Αφιερωμένη στα παιδιά»

από iinpaok.com:Για την συνολική παρουσία της ομάδας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Ζήσης Σαρικόπουλος
Πηγή: inpaok.com
«Αφιερωμένη στα παιδιά»

, που σημείωσε ότι ο Δικέφαλος είναι ένα σύνολο με πολύ ταλέντο

Αναλυτικά:

«Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε συγκεντρωμένοι, οδηγός από την αρχή ήταν η άμυνα, στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο δεύτερο δεκάλεπτο και μας κόστισε, γιατί νομίζω ότι σαν ομάδα έχουμε ποιότητα. Σήμερα αντιδράσαμε σωστά, θεωρώ ότι η Λάρισα είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει, όμως με την άμυνά μας καταφέραμε να την περιορίσουμε.

Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά κομμάτια, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε ταλέντο, με παιδιά που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Η νίκη για εμάς είναι για την ψυχολογία, η χτεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, και φυσικά στα παιδιά που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Τώρα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη, και να κοιτάξουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, που είναι καλή ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Επειδή η ομάδα φτιάχτηκε τελευταία στιγμή, πιστεύω είναι λάθος να μιλάμε για στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, και όσα προβλήματα και να αντιμετωπίζει, πρέπει να κοιτάει ψηλά. Αυτό που βλέπω τόσα χρόνια είναι μία ομάδα που τρυπάει το ταβάνι της συνεχώς, δεν έχω εικόνα από τις άλλες ομάδες, και θα μιλήσω μόνο για εμάς, όπου υπάρχει ποιότητα. Και ο Ελληνικός κορμός που κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ξένους, και τα παιδιά που ήρθαν φέτος που δίνουν τα μέγιστα. Δεν πρέπει να μιλάμε για στόχους, και την πίεση που υπάρχει πρέπει να την μετατρέψουμε σε κάτι καλό που θα μας δίνει ώθηση σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...