2-0 τον Αρη η Κ17

Από paokfc.gr: Απερίσπαστη και αποφασιστική συνεχίζει με νίκες η Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League. Στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κέρδισε 2-0 τον Αρη στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και παραμένει, φυσικά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έναντι 10 του Αρη.
Πηγή: paokfc.gr
2-0 τον Αρη η Κ17

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας στο α' ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο γκολ, που έκριναν και τον αγώνα. Στο 16' ο Καράκουτης εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη σέντρα του Μπάμπουρα κι έκανε το 0-1 και στο 35' ο Κουτεντάκης πέτυχε το 0-2, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μπάμπουρα.

Το β' ημίχρονο κύλησε με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται σε πιο ήρεμο ρυθμό το παιχνίδι και να πλησιάζει ουκ ολίγες φορές σε περισσότερα γκολ . Δεν απειλήθηκε, διατήρησε το μηδέν κι έφυγε από το γήπεδο με την πέμπτη του νίκη σε πέντε ματς.

Μία νίκη που οι νεαροί αθλητές και το τεχνικό επιτελείο αφιέρωσαν στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων αετόπουλων των Τεμπών.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπότης, Τασιούρας, Κιτσάκης, Μανωλιούδης, Σινανάι, Τσίκος, Σμυρλής (65' Καμαρός), Κουτεντάκης (80' Χατζηαλεξιάδης), Σπυριδόπουλος (80' Τσέλα), Μπάμπουρας (65' Κεδίκογλου), Καράκουτης (55' Κουτσίδης).

Διαβάστε ακόμη...