Νίκη για πολλούς λόγους...

Απο paok24.com: Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό Ν.Φ στη Νεάπολη
Πηγή: paok24.com
Νίκη για πολλούς λόγους...

Στις 17:00 για την τρίτη αγωνιστική της Handball Premier.

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Διομήδη Άργους η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναζητεί το δεύτερο θετικό της αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας το νεοφώτιστο Ιωνικός Ν.Φ στο κλειστό της Νεάπολης.

Η νίκη δεν είναι σημαντική μόνο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους μία εβδομάδα πριν από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στον Δούκα, αλλά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων των «ασπρόμαυρων» στα Τέμπη, 20 χρόνια μετά την «μαύρη» εκείνη ημέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α. Παπαβασίλης υπολογίζει στους Κωστακίδη και Κοκκώνη, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Αποστόλου και Τσεσμετζίδης.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ιωνικού μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη ήταν τον Φεβρουάριο του 2011 με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 36-29

Διαβάστε ακόμη...