Δύο φιλικά ενόψει ZORK Jagodina

Από acpaok.gr: Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ZORK Jagodina πλησιάζουν... με την προετοιμασία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου μας να έχει μπει στην τελική ευθεία.
Πηγή: acpaok.gr
Δύο φιλικά ενόψει ZORK Jagodina

Μετά από ένα δεκαήμερο χωρίς την παρουσία των διεθνών αθλητριών, ο Δικέφαλος είναι πλήρης με την ενσωμάτωση και της Τέγια Φερφόλια.

Οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, με την ομάδα μας να μην αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ευρωπαϊκών αγώνων, έχει ξεκινήσει ήδη η βίντεο-ανάλυση της σερβικής ομάδας, με τον προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Πελεκίδη, να δουλεύει επάνω στο πλάνο που έχει διαμορφώσει για τον αντίπαλο.

Για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στα νέα συστήματα και τις τακτικές, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά. Το πρώτο είναι την Παρασκευή στις 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Μίκρας κόντρα στο Πανόραμα, ενώ το δεύτερο είναι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στο ίδιο γήπεδο.

Τα συγκεκριμένα φιλικά είναι πολύ σημαντικά, διότι θα βοηθήσουν την ομάδα μας να βρει τον ρυθμό που έχασε το προηγούμενο διάστημα λόγω των απουσιών των διεθνών αθλητριών.

Διαβάστε ακόμη...