ΠΑΟΚ - Ιωνικός Ν.Φ

Απο acpaok.gr: Επιστροφή στο σπίτι για τους μάγκες με τα ασπρόμαυρα, οι οποίοι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Handball Premier, αντιμετωπίζουν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφιας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Ιωνικός Ν.Φ

Ο Δικέφαλος μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Διομήδη Άργους, επιστρέφει στα «πάτρια» εδάφη προκείμενου να πάρει ακόμα μία νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα των προπονήσεων είχε ασκήσεις υψηλών εντάσεων καθώς και βιντεοαναλύσεις του παιχνιδιού με τον Διομήδη αλλά και παιχνιδιών της ομάδας του Ιωνικού.

Στο ιατρικό δελτίο, αγώνα δρόμου κάνουν οι Αλέξης Αποστόλου και Κώστας Τσεσμετζίδης ώστε να προλάβουν το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ το θέμα του Νίκου Κοκκώνη αποκαταστάθηκε και ο Έλληνας πίβοτ θα δώσει κανονικά το παρών, όπως και ο Παντελής Κωστακίδης, ο οποίος προπονείται κανονικά μετά τον μικροτραυματισμό του.

Εντυπωσιασμένοι φαίνονται οι ιθύνοντες του τμήματος, με τον Ουκρανό τερματοφύλακα, Borys Kriuchkov, ο οποίος δείχνει εξαιρετικό επαγγελματικό πρόσωπο, δείχνοντας ότι ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Παπαβασίλης, δήλωσε:

«Δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα σε υψηλό ρυθμό. Θέλουμε απέναντι στον Ιωνικό να δείξουμε την δυναμική μας, και να είμαστε σοβαροί και διαβασμένοι πάντα. Δημιουργούμε σε κάθε παιχνίδι τις βάσεις και χτίζουμε επάνω σε αυτές. Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και την Οικογένεια του ΠΑΟΚ, διότι θα διεξαχθεί μία μέρα μετά την επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών. Εμείς ως ελάχιστο φόρο τιμής, θα παίξουμε και για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφιερώνοντας τους την νίκη».

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019
3η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
17:00, ΠΑΟΚ-Ιωνικός (Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...