“Αυτός λείπει από τον ΠΑΟΚ, σήμερα…”!

Από sfina.gr: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Γιώργος Κούδας, ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
“Αυτός λείπει από τον ΠΑΟΚ, σήμερα…”!

-"Τον ΠΑΟΚ, δεν τον δικαιολογώ στο ματς με την ΑΕΚ, γιατί έπρεπε να είναι 0-3 στο ημίχρονο και έπρεπε να το καθαρίσει το ματς. Δεν θα ρίξω ευθύνη στον Μπίσεσβαρ που σούταρε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά επειδή από την αρχή δεν ήταν καλά στο παιχνίδι, ήθελα να πω ότι εγώ εάν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά, όταν κερδίζαμε πέναλτι, έλεγα να το χτυπήσει άλλος, γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσε να το κάνει και ο Μπίσεσβαρ, εαν δεν αισθανόταν καλά".

-"Δεν περίμενα αυτή την ενδεκάδα, με εξέπληξε ο προπονητής, κυρίως με Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης και με Ελ Καντουρί αριστερά, αλλά και Μπίσεσβαρ στο κέντρο. Αυτός όμως είναι ο προπονητής και πρέπει να τον στηρίζουμε. Είδα τον Άκπομ κουρασμένο, αλλά μπήκε μέσα και έχασε δυο ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτός που λείπει είναι ο μεγάλος αρχηγός από τον ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, που θα μπορούσ ενα αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, αλλά θα επανέλθει όταν είναι έτοιμος 100%"

-"Ο Λημνιός έκανε πολύ καλό παιχνίδι, του λείπουν βέβαια δυο-τρία στοιχεία που τα έβγαλε προχτές και αυτό είναι το θετικό, αλλά πρέπει να μάθει να γτελειώνει τις φάσεις. Πρέπει να μάθει να βελτιώνει τις θέσεις του μέσα στο γήπεδο, γιατί το γκολ δεν... το έχει και χρειάζεται δουλειά".

-"Χαίρομαι που βλέπω φέτος καλές ομάδες, όλες είναι καλές ομάδες και γίνονται ωραία παιχνίδια, μεταξύ ομάδων που δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Όλα κρίνονται στα 90 λεπτά και δεν πιστεύω ότι μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταγωνιστές. Κι άλλες ομάδες είναι πολύ καλές..."

-"Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ολόκληρη η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω άλλες λέξεις. Τον Σεπτέμβριο του 1958 υπέγραψα δελτίο στον ΠΑΟΚ με τον θρυλικό Καπάντζα και το 1959, στα εγκαίνια του γηπέδου ήμουν... "ΟΥΖΟ 12", κυνηγούσα τη μπάλα και όταν ο ΠΑΟΚ έβαζε γκολ, έκανα ανάποδη τούμπα πίσω από την εστία του τέρματος προς την Αγία Βαρβάρα. Ο κόσμος από τη "θύρα 4″ με έβλεπε. Μια ζωή ολόκληρη στον ΠΑΟΚ..."

-"Ελπίζω να μπω στο Μετρό και να μην γίνει μετά από 20 χρόνια, γιατί δεν θα υπάρχουμε. Θα τα πω και στο Δημοτικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση που έχει ανακοινώσει για την Δευτέρα. Ποιος μας κοροϊδεύει τόσα χρόνια για Μετρό 7 χιλιομέτρων, τη στιγμή που σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης μπαίνεις στο Μετρό και πάς πολλά χιλιόμετρα..."

Διαβάστε ακόμη...