Στο επίκεντρο ο Στοχ

Από paok24.com: Στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης της πατρίδας του, βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στοχ και το γεγονός πως ενώ άφησε τη Σλάβια Πράγας για τον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Στο επίκεντρο ο Στοχ

Οι Σλοβάκοι αναφέρονται στο καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, όμως υπογραμμίζουν πως ο Στοχ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη θέση στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, κάνουν λόγο και στη μειωμένη συμμετοχή που είχε στη σύντομη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, που δεν επέτρεψε στον Στοχ να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά ως αντίπαλος τη Σλάβια Πράγας.

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθε η προσφορά θυμήθηκα πόσο κοντά ήμασταν στο να κατακτήσουμε τίτλους στο παρελθόν. Παρόλο που η Σλάβια έχει τους καλύτερους οπαδούς στη Τσεχία, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη δεν περιγράφεται» δηλώνει ο Μίροσλαβ Στοχ.

Από την πλευρά του, ο Πάβελ Χάπαλ, ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σλοβακίας καταθέτει και αυτός τη δική του άποψη για την περίπτωση του Στοχ.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά έχω μιλήσει με τον ατζέντη του και σκοπεύω να καλέσω και τον Στοχ. Δεν έχει παίξει λεπτό από τον αγώνα με τη Σλόβαν και μετά και παρά το γεγονός πως περίμενε ότι αυτό θα αλλάξει την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής δεν τον επέλεξε. Τον υπολογίζω κανονικά, αλλά δεν μπορούσα να τον καλέσω στην εθνική» τόνισε ο Χάπαλ ενόψει της αναμέτρησης της Σλοβακίας με την Ουαλία την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Σλοβάκοι κλείνουν το άρθρο τους σημειώνοντας πως οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για το μέλλον του Στοχ στον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...