Διεθνές τουρνουά υποδομών

Από acpaok.gr : Διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου θα πραγματοποιήσει το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Δικεφάλου, για παίκτριες κάτω των 16 ετών, το οποίο θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Εθνικού Μετεώρων, στο πλαίσιο του προγράμματος ελληνογερμανικής φιλίας, το οποίο προωθείται από την ΕΟΑ και την Γερμανική Ομοσπονδία.
Πηγή: acpaok.gr
Διεθνές τουρνουά υποδομών

Στο τουρνουά θα δώσει το παρόν και η γερμανική ομάδα Μπλάου Βάις 1896, της οποίας τα κορίτσια θα φιλοξενηθούν από τις οικογένειες των κοριτσιών του Δικεφάλου!

Την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται η άφιξη της Μπλάου Βάις στην Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου θα γίνει και η πρώτη γνωριμία μεταξύ των κοριτσιών.

Την Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας με επίσκεψη στο Μουσείο.

Το πρωί της Παρασκευής τα κορίτσια θα κάνουν ένα tour στην πόλη μας, για να δουν τα αξιοθέατά της και το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το γήπεδο του Εθνικού Μετεώρων και ώρα για «δουλειά».

Το πρωί του Σαββάτου οι οικογένειες θα συναντηθούν στο Mediterranean Cosmos, για μία βόλτα, ψώνια και σινεμά, και αργότερα θα αναχωρήσουν για την δεύτερη μέρα του τουρνουά στο γήπεδο του Εθνικού

Την Κυριακή το πρωί τα κορίτσια θα συναντηθούν στο κέντρο Adventure Paintball στα Μουδανιά και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πάρτι αποχαιρετισμού.

Την Δευτέρα το μεσημέρι οι φιλοξενούμενες θα μεταβούν με λεωφορεία, από το Παπαγεωργίου στις 13:00 και την Τούμπα στις 13:15, στο αεροδρόμιο, απ'όπου θα αναχωρήσουν για την Γερμανία.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων του Τουρνουά:

Παρασκευή 04/10

15:00 Blau Weiss 1896 - Αγροτικός Αστέρας
16:20 ΠΑΟΚ - Εθνικός Μετεώρων

17:40 Blau Weiss 1896 - ΠΑΟΚ

Σάββατο 05/10

15:00 Blau Weiss 1896 - Δόξα Δράμας

16:20 Εθνικός Μετεώρων - Αγροτικός Αστέρας

17:40 ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας

18:50 Απονομή Κυπέλλων

Διαβάστε ακόμη...