Ελβετός αρχιδιαιτητής για «ντου» Μελισσανίδη: «Άλλες χώρες, άλλες συνήθειες!»

Από sdna.gr: Ο Ελβετός αρχιδιαιτητής, Ντάνιελ Βερμέλινγκερ, αναφέρθηκε στην υπόθεση της εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ελβετός αρχιδιαιτητής για «ντου» Μελισσανίδη: «Άλλες χώρες, άλλες συνήθειες!»

Ο Ελβετός αρχιδιαιτητής, Ντάνιελ Βερμέλινγκερ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και που σήκωσαν αρκετή συζήτηση. Μιλά για το «ντου» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών και επισημαίνει πως μπορεί αυτό να είναι κάτι που στην Ελβετία δεν μπορούν να κατανοήσουν, ωστόσο, στην Ελλάδα υπάρχει διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά μιλώντας σε Μέσο της Ελβετία ο Βερμέλινγκερ υποστήριξε ότι «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να συζητήσει μαζί τους κάποιες φάσεις. Από τη στιγμή όμως που μιλούσε μόνο ελληνικά η συζήτηση κράτησε λίγο γιατί δεν υπήρχε επικοινωνία. Άλλες χώρες, άλλες συνήθειες. Ο Στέφαν Κλόσνερ ακολούθησε όλες τις οδηγίες μην μιλώντας σε ανθρώπους των ομάδων και σε Έλληνες δημοσιογράφους. Και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Αυτά γράφτηκαν από τον τέταρτο στα ελληνικά».

Διαβάστε ακόμη...