Δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί ο ΠΑΟΚ και για τo VAR!

Από sfina.gr: Είναι αλήθεια ότι φέτος μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και παρά τη «γκέλα» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου δεν λαμβάνεται υπόψη η κατάσταση της κάθε ομάδας, αλλά το πάθος του «αιώνιου» για νίκη, ο ΠΑΟΚ όμως δεν τα παρατάει και έχει αποφασίσει να ενεργοποιηθεί και... διπλωματικά!
Πηγή: sfina.gr
Δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί ο ΠΑΟΚ και για τo VAR!

Τι εννοούμε; Ότι σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, δεν θα ασχολούνταν με τις αποφάσεις των διαιτητών, όπως έγινε στην περσινή χρονιά, όμως φέτος, λόγω και της συνεχόμενης εμπλοκής του Ολυμπιακού σε θέματα διαιτησίας (θυμηθείτε τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού με το «Κουμπαράκη, έλεος...»), αποφάσισαν στο «Μακεδονία Παλάς» να μην αφήσουν σε... χλωρό κλαρί τους διαιτητές που θα αδικήσουν τον ΠΑΟΚ ή θα ευνοήσουν τον Ολυμπιακό.

Γι αυτό και προχώρησαν σε επιστολή στην ΚΕΔ, κατά Σιδηρόπουλου, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος να στείλει τον διαιτητή που δεν σφύριξε την παράβαση στον Αουγκούστο στο VAR για να δει εάν η απόφαση ήταν σωστή ή λάθος...

Ο Σιδηρόπουλος πήρε την απόφαση μόνος του, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κάτι ποτ δεν μπορεί να αποδειχθεί εάν δεν ακούσουμε τις συνομιλίες του Ελβετού διαιτητή με τον Έλληνα διεθνή ρέφερι, που ήταν υπεύθυνος του VAR στο ΟΑΚΑ.

Τέτοιες ενέργειες δεν θα τις αφήσουν ούτε ασχολίαστες, ούτε «χύμα» και θέλουν να «σφίξουν» τα ζωνάρια όλων από τώρα, για να μην αρχίσουν εκείνα τα παλιά «ξυρίσματα», υπό τους ήχους... σφυρίχτρας, όταν ο ΠΑΟΚ κατέβαινε από τη Θεσσαλονίκη.

Τώρα υπάρχει το VAR, αλλά εάν αποφασίζουν αυτοί που ελέγχουν τα πλάνα από την τηλεόραση και όχι ο διαιτητής, ειδικά εάν είναι Ελβετός, όπως την Κυριακή, τότε δικαιολογημένα ζητάνε οι υπάλληλοι του Σαββίδη, με εντολή προέδρου φυσικά, ξένους διαιτητές και στο VAR!

Διαβάστε ακόμη...