Το αήττητο και η… Τρίπολη

Από inpaok,com:Αν και δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, λόγω του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ που κακώς μέτρησε, ο Δικέφαλος κατάφερε να διατηρήσει το εντυπωσιακό αήττητο σερί του, μετρώντας πλέον σαράντα παιχνίδια!
Πηγή: inpaok.com
Το αήττητο και η… Τρίπολη

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα καλούνται να επικεντρώσουν στην δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα «τρίποντα», μετά τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες.

Άλλωστε τα ταξίδια στην Αρκαδία δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση για τους «ασπρόμαυρους». Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι ο Δικέφαλος γνώρισε την τελευταία του ήττα στο πρωτάθλημα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στις 4 Μαρτίου του 2017.

Πέρσι, στην πορεία προς το αήττητο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-3 από την έδρα των Αρκάδων, με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, με τον τρομερό φάουλ του Αντελίνο Βιεϊρίνια να ανοίγει τον δρόμο προς την νίκη.

Βέβαια, στο 18′ της αναμέτρησης ο Δικέφαλος είχε πετύχει το γκολ που θα απλοποιούσε από νωρίτερα την υπόθεση νίκη, αλλά ο Μπίσεσβαρ είδε τον επόπτη να του ακυρώνει λανθασμένα το τέρμα.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη έδρα δυσκολεύει παραδοσιακά τους δυσκολεύει, με την ομάδα να έχει στραμμένη την προσοχή τους αποκλειστικά για το πως θα κερδίσουν τους τρεις βαθμούς, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους την διατήρηση του αήττητου.

Διαβάστε ακόμη...