Η «κόκκινη» επίθεση στο VAR απέκτησε «κίτρινο» φόντο

Από paok24.com:Στις «αυθόρμητες» τοποθετήσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, προστέθηκαν και άλλους είδους παράπονα
Πηγή: paok24.com
Η «κόκκινη» επίθεση στο VAR απέκτησε «κίτρινο» φόντο

Το... «μπούλινγκ» που δέχεται το VAR συνεχίζεται και όσοι έχουν ενοχληθεί που η τεχνολογία ήρθε στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αναζητούν ευκαιρίες και τρόπους για να το αποδομήσουν. Από τη πλευρά του Ολυμπιακού, τα δείγμα γραφής αναφορικά με το τρόπο αντιμετώπισης του VAR ήταν εμφανές από τη πρώτη μέρα, από τη πρώτη στιγμή. Και τα αρνητικά σχόλια είναι διαδοχικά, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν να ψάχνουν έστω και τη παραμικρή αφορμή για να το «χτυπήσουν».

Η ΑΕΚ δείχνει πρόθυμη να ανέβει σε αυτό το άρμα, με τον Μιχάλη Μπακάκη να κάνει αρνητική κριτική διότι «χαλάει ο ρυθμός με το VAR» όπως δήλωσε συμπληρώνοντας πως «για κάποιον λόγο τοποθετήθηκε». Στην αρχή της τοποθέτησής του σημειώνει πως «Το VAR είναι καλό από τη μια, γιατί ελέγχει τις φάσεις, αλλά χαλάει τον ρυθμό. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο το να περιμένουμε δυο και τρία λεπτά για να δούμε τι θα γίνει σε μια φάση». Ωραία... «Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο το να περιμένουμε δυο και τρία λεπτά για να δούμε τι θα γίνει σε μια φάση» αλλά όταν όλοι περιμένανε 10 λεπτά για να αλλάξει μια απόφαση, χωρίς VAR, εκείνο το βράδυ του Μαρτίου του 2018, ήταν απλά Κυριακή.

Το VAR ήρθε ώστε, εφόσον χρησιμοποιηθεί χωρίς παρωπίδες, να αποδώσει δικαιοσύνη. Αν κάποιοι παραπονιούνται για τα λεπτά που χάνονται μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε μάλλον το πρόβλημα δεν είναι για τα χαμένα λεπτά, αλλά για την απόδοση δικαιοσύνης....

Διαβάστε ακόμη...