Νίκη και «ντεμπούτο» Vaioletama (Pics)

Έναν ακόμα αγώνα προετοιμασίας πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η οποία υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη και «ντεμπούτο» Vaioletama (Pics)

Η ομάδα μας έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, με τον Δικέφαλο να δίνει ακόμα ένα φιλικό προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητριών του ρόστερ και φυσικά ο βαθμός προσαρμογής στα συστήματα και στα «θέλω» του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-51, παρουσιάζοντας πλουραλισμό επιλογών στην επίθεση και σοβαρό πρόσωπο στην άμυνα, με το τελικό σκορ του αγώνα να μαρτυρά απόλυτα τα προαναφερθέντα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο της Alexyz Vaioletama με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με την Αμερικανίδα να αγωνίζεται για ένα δεκάλεπτο, παίρνοντας μία πρώτη «γεύση» από το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο PAOK Sports Arena θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ, της φανέλας και του κεντρικού χορηγού του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...